Bentour Reisen Türkiye operasyonlarını genişletiyor

Bentour Reisen Türkiye operasyonlarını genişletiyor

Almanya, Avusturya ve İsviçre'de Türkiye uzmanı olarak faaliyet gösteren Türk tur operatörü Bentour, büyümeyle tamamladığı 2023 yılının ardından 2024 yılına da yeni büyüme hedefleri ile giriyor.


Bentour; Almanya, Avusturya ve İsviçre'deki 650 acente partnerini, Comedy Night programı kapsamında 29-Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında Antalya'da ağırladı. Programa katılan seyahat acenteleri hem şirketin 2024 programı hakkında bilgilendirildi hem düzenlenen seyahat fuarında otellerle bir araya geldi hem de bilgilendirme gezilerine ve eğlence programına katıldı. Misafirler başta Miracle Resort Hotel olmak üzere, Crystal Centro ve Delphin Be Grand otellerinde ağırlandı.

Program çerçevesinde yapılan Akvaryum gezisinde konuklar balmumu müzesi, teraryum, kar dünyası ve akvaryumu gezme fırsatı buldular. Dünyanın en büyük tünel akvaryumunu gezen misafirlere Sunis Otel tarafından hazırlanan ikramlar sunuldu.

Acente ve oteller ödüllendirildi

Bentour’un Comedy Night isimli gala gecesinde BenSwissclub Ödülleri organizatörün seçkin otel ortaklarına takdim edildi. Ayrıca en iyi rezervasyon yapan 20 Altın Seyahat Acentesi ve en iyi gelişim gösteren acentelere performanslarından dolayı ödül verildi. Devamında sahneye çıkan ödüllü stand-up sanatçısı Özcan Coşar konukların büyük beğenisini topladı.

Miracle Resort Hotel'de düzenlenen gala gecesinin açılış konuşmasını Bentour Reisen CEO'su Deniz Uğur yaptı. Gecede şirketin Almanya CEO’su Songül Göktaş Rosati ve SunExpress'in CCO'su Peter Glade de birer konuşma yaptı. Gecenin sunumunu ise Bentour Reisen COO'su Dieter Reiser ve CMO'su Christian Hauk üstlendi.

Başta Didim olmak üzere, Ege teklifleri genişletiliyor

Bentour'un 324 sayfadan oluşan 'Turkey Select 2024' kataloğunda Türkiye'den 200 otel yer alırken, şirketin kendi portalı üzerinden sattığı anlaşmalı otel sayısı 600, sistem üzerinden satışa açılan toplam otel ve ürün sayısı ise 4 bin oldu. Bentour'un 2024 programına Türkiye’den 50 yeni otel dahil oldu.

Bu yıl Ege Bölgesi’ne özel bir önem verecek olan Bentour Reisen bölgeye dönük rezervasyonlarda çift haneli artışlar olduğunu kaydetti. Bu nedenle şirketin Ege'deki teklifleri, başta Didim olmak üzere, genişletiliyor.

Diğer destinasyonlarda da ürün yelpazesini genişletti

Kapadokya'da da çok sayıda yeni oteli programına alan Türkiye uzmanı; Kıbrıs, Yunanistan, İspanya ve Mısır'da da benzer adımlar atıyor. Öte taraftan Almanya pazarında KKTC'ye en geniş tatil programını sunan ikinci tur operatörü olma özelliğini taşıyor.

Yunanistan'da, 15'i ana karada olmak üzere, birkaç yüz oteli 2024 programına alan Bentour Mısır'ın Hurghada, Şarm El Şeyh ve Marsa Alam turizm bölgelerinde 330 yeni oteli de satışa sunuyor. El Guna bölgesinde Orascom Group'un tesisleri ile çalışacak olan şirket, Nil turları tekliflerini de genişletiyor.

Antalya’daki varlığını daha da güçlendirecek

Ana etkinlik günü olan 1 Aralık Cuma günü, Antalya'daki Miracle Resort Hotel'in konferans alanında büyük seyahat fuarı düzenlenerek Bentour’un yeni ürün ve faaliyetlerinin sunumu yapıldı. 2024’te ürün portföyünün genişletilmesine ve uçuş kapasitesinin daha da artırılmasına odaklanan şirket, geçtiğimiz yıl SunExpress ile imzaladığı ve kendisine her yıl kapasite artırma olanağı sağlayan 5 yıllık sözleşme sayesinde Antalya'daki varlığını ve tekliflerini daha da güçlendiriyor.

Ek hizmetlerin gezginler arasında giderek daha önemli ve popüler hale gelmesinden dolayı bu hizmetleri sürekli olarak gelişten Bentour; özel ve VIP transferler, havaalanı hizmetleri, esnek ücret ve diğer birçok hizmeti 2024’te de geliştirerek sunmaya devam edecek.

Mybentour.com’un kullanım oranı yüzde 100’e yaklaştı

Misafirler bu hizmetlere en kolay Mybentour.com hizmet platformu ve uygulaması üzerinden ulaşabiliyor. Henüz geçen yıl kullanıma sunulan platformun kullanım oranının 100’e yaklaştığı ifade ediliyor. Bu platformda misafirler ek hizmetler için rezervasyon yapabilmenin yanı sıra, faturalamadan, seyahat belgeleri ve giriş koşullarına, uçuşlardan transferler ve oteller hakkında bilgilere ve tur rehberiyle iletişim kurmaya kadar seyahatleri için ihtiyaç duydukları her şeye ulaşabiliyor.

2024 yılında da çift haneli büyüme hedefliyor

Program kapsamında basın mensupları ile bir araya gelen Deniz Uğur ve Songül Göktaş Rosati, şirketin 2024 yılında daha fazla büyüyeceğini açıkladı. Erken rezervasyonların çok iyi gittiğini ve önceki yıllara kıyasla yüzde 50 artış olduğunu kaydeden Uğur ve Rosati, 2023 yılında hizmet verdikleri 200 bin misafirin yüzde 70’ini Türkiye’ye getirdiklerini, önümüzdeki yıla ilişkin hedeflerinin ise çift haneli büyüme olduğunu bildirdi.



Bu Haber 04.12.2023 - 09:55:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.