Bedava uçak bileti için 19 milyar doları gözden çıkarmış!

Bedava uçak bileti için 19 milyar doları gözden çıkarmış!
Facebook Whatsapp'ı aldı. Ancak alım öncesi görüşmeler sürerken Facebook ve WhatsApp arasındaki 19 milyar dolarlık dev anlaşmanın bedava bir uçak bileti yüzünden son dakika iptal olma tehlikesiyle yüzleştiğini biliyor muydunuz?


Facebook'un Whatsapp alımıyla ilgili çok çarpıcı bir ayrıntı ortaya çıktı. MarketWatch'un haberine göre Whatsapp'ın kurucusu Jan Kaum üyesi olduğu Flyer Talk forumunda yaptığı açıklamada Facebook ile olan görüşmelerin beklentinin ötesinde uzadığını söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Facebook yetkilileriyle olan görüşmemde çarşamba günü Barselona'ya uçacağımı ve bunu uzun zamandır biriktirdiğim millerden kazandığım uçak biletiyle yapacağımı söyledim. Bu anlaşmanın çarşamba gününden önce bitmesi gerektiğini, aksi halde bu anlaşmanın hemen gerçekleşmeyeceğini ve gecikeceğini söyledim. Çünkü millerle kazanılan biletin tarihini değiştirmek öyle kolay iş değil."

Diğer bir deyişle eğer Kaum'un söylediği üzere eğer alım süreci uzasaydı Kaum millerinden kazandığı bileti yakmamak için 19 milyar dolarlık anlaşmayı imzalamayacaktı.(Hürriyet)


Bu Haber 27.02.2014 - 14:41:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.