Barut Acanthus Cennet kapılarını açtı

Barut Acanthus Cennet kapılarını açtı
Barut ailesinin ilk otel yatırımı olan ve 1971 yılında hizmet vermeye başlayan Cennet Otel, geçtiğimiz günlerde Barut Acanthus Cennet adıyla misafirlerine yeniden kapılarını açıyor.


Barut Acanthus Cennet, kapsamlı yenileme çalışmalarının ardından, 1971 yılında hizmet vermeye başladığı Side'de hizmete giriyor.

Turizmde 45'inci yılına giren Barut Grubu, 1971’de kurulan ilk tesisinden bugüne, istikrarlı bir gelişim grafiğiyle büyüdü, dünyanın her yerinden gelen konuklarına ulaştığı tesislerinin sayısını 12’ye çıkardı.


 
Barut Hotels, şehir otelciliğine adım attığı yatırımı Akra Barut ile, Antalya’nın kentsel turizm dinamiklerini yepyeni bir enerjiyle tanıştırdı. Krize rağmen ara vermeyen grup, Acanthus Cennet’i yeniden inşa etti. 
 
''BÜTÜN MİMARİ STRATEJİLERDEN DAHA HASSAS VE DİKKATLİ YAKLAŞTIK''

Konuya dair bir açıklama yapan Ahmet Barut, şunları söyledi:

“Acanthus Cennet’e, bugüne kadarki bütün mimari stratejilerden daha hassas ve dikkatli yaklaştık. Bu yeniden inşa, yıkıp baştan yapmadan daha öte; diğer tesislerimizde olduğu gibi, mimariyi zamanın ötesine taşıma ciddiyetiyle ele alındı.
 
Barut Grubu'nun hizmet ruhuna dokunmadan, marka hikayesinin ilk günkü sıcaklığını koruyarak, sadece -zamanın konfor ihtiyaçları- lehine dokunuşlarla bir 'yeni' inşa ettik. 
 
Konuklarımız daha geniş, daha ferah, daha huzurlu bir deneyimi hak ediyordu. Bunu, florayı, eşsiz manzarayı ve değerli detayları koruyarak yapmak son derece zordu ama başardık. Bundan sonra, kadim misafirlerimize ve onların bahçemizde büyüyen çocuklarına ve hatta torunlarına da seslenen bir marka olmanın gururunu yaşayacağız.'' 
 

 
 



Bu Haber 30.05.2016 - 13:33:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.