‘Geride daha 1.3 milyar Hintli var’

‘Geride daha 1.3 milyar Hintli var’

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye’nin Hindistan’dan sadece 250 bin ziyaretçi aldığını, geride daha 1,3 milyar Hintlinin olduğunu belitti. Karaloğlu, ‘’Bütün Hintlilere talibiz’’ dedi.


''Hintliler Antalya'yı sevdi''

Hindistan’dan Türkiye Büyükelçisi Sanjay Bhattcharyy, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Hindistan’ın büyük bir turist potansiyeline sahip olduğunu belirten Vali Karaloğlu, “Hindistan'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı sadece 250 bin, geride daha 1 milyar 300 milyon Hintli var ve biz bütün Hintlilere talibiz. Özellikle düğün turizmi açısından son 3 yıldır Antalya- Hindistan arasında çok sağlam ilişkiler oluşuyor. Çok sayıda Hint düğünü, Antalya'da başarılı şekilde gerçekleşti. Hintliler Antalya'yı sevdi, biz de Hintlileri sevdik. Bu ilişkiyi geliştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

''Bütün Hintlilere talibiz''

Hintlilerin Antalya’ya İstanbul veya Ortadoğu’daki başka bir ülke üzerinden geldiğine dikkat çeken Vali Karaloğlu, ‘’Bu kış ilk defa Hindistan'dan direkt charterla Antalya'ya uçuşlar başlayacak. Bu turizm ilişkilerini çok daha güçlendirecek yeni bir gelişme olacak. Tur operatörü Türk. Son üç yıldır düğün ve kongre turizmiyle ilgili acenteleri Antalya'da ağırlıyoruz. 2020 yılında­ 400 civarında Hindistan'dan turizm acentesini tekrar ağırlayacağız" bilgilerini paylaştı.



Bu Haber 14.09.2019 - 09:42:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.