Antalya spor turizminde çeşitlilik arıyor

Antalya spor turizminde çeşitlilik arıyor
Spor Turizmi Birliği Üyeleri Miracle Resort Hotel’in ev sahipliğinde kış sezonu öncesi bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Antalya’nın spor turizminde çeşitlilik yaratması gerektiğine dikkat çekildi.

Spor Turizmi Birliğinin sektörü değerlendirmek için yaptığı toplantıda konuşan Başkan Arif Gözoğlu, kış sezonu öncesinde üyelerin talep ve önerilerini dinlemek için bir araya geldiklerini belirtti. Sağlık turizminde olduğu gibi spor turizminin de akredite olmuş seyahat acentaları tarafından yapılmasının gerekliliğine dikkat çeken Gözoğlu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliğinin (TÜRSAB) yetkilendirme kuruluşu olması gerektiğini ifade etti.

Kış sezonunda Antalya’da gerçekleşen kamplarda geçmiş yıllara göre ivmenin yükselmediğine dikkat çeken Arif Gözoğlu, diğer spor branşlarını da cazip hale getirecek yatırımların yapılması gerektiğini belirtti. Kano, bisiklet, padel tenis, buz hokeyi gibi spor turizmi çeşitliliğinin önemini vurgulayan Gözoğlu, Expo 2016 Alanının spor turizmi olimpiyat köyü olarak değerlendirilmesi yönündeki taleplerini ilgili mercilere ilettiklerini ifade etti.


Bu Haber 25.09.2023 - 10:59:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.