ANEX ve Intourist’in İstanbul yolcularına İstantour’dan destek

ANEX ve Intourist’in İstanbul yolcularına İstantour’dan destek

ANEX Tour ve Intourist’in İstanbul operasyonlarını üstlenen firmalardan İstantour’un kurucusu Kadir Baydur, Rusya’dan tekrar başlatılacak olan charter seferleri ve sektör paydaşlarının talepleri hakkında açıklamalarda bulundu.


Turizm Güncel

Rusya
merkezli tur operatörleri ANEX Tour ve Intourist’in, 23 Mart itibariyle Rusya’nın farklı kentlerinden düzenleyeceği İstanbul charter operasyonlarına destek verecek olan İstantour’un kurucusu Kadir Baydur, öncelikle İstanbul otelleri ve Marmara Bölgesi otelleri olmak üzere, tüm sektör paydaşlarından destek beklediklerini açıkladı.

Turizm Güncel'e açıklamalarda bulunan Kadir Baydur, İstanbul turizmine önemli katkılar sunacak ve Türkiye turizminin 12 aya yayılması için önemli rol oynayacak bu charter atağına sektör paydaşlarının da önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını belirtti.

Kadir Baydur’un yaptığı açıklamalar ve sektör paydaşlarından talepleri şöyle:

Operasyon anlamında ANEX Tour ve Intourist’in charter seferlerinde İstanbul’u ziyaret edecek yolcularımızın tüm transfer hizmetleri ve günlük şehir turları tarafımızca da yapılacaktır. Bunun yanında, İstanbul başlangıçlı “Anadolu Turları” ile yolcularımız sadece İstanbul’u değil, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, Bilecik, Çanakkale, Denizli, Konya, Nevşehir, Ankara ve Bolu gibi birçok şehri ziyaret edecek ve bazı şehirlerde konaklamaları sağlanacaktır.

“Bu konuda otellerimizin özel desteğine ihtiyacımız olacak”

İstanbul ve Marmara Bölgesi turizmine önemli katkılar sağlayacak bu charter seferleri için ister istemez sektör paydaşlarımızdan da beklentilerimiz olacaktır. Öncelikle oteller tarafından acentemize uygun fiyatların verilmesi ve hızlı şekilde rezervasyonlarımızın konfirme edilmesi gerekmektedir.

Böyle büyük ölçekli bir operasyonda oteller ile “sor- sat” bazında çalışmak çok zor olacağından tüm İstanbul otellerimizden blok veya kontenjan tarzında çalışma adına ricalarımız olacaktır. Bu durumda en önemli nokta konaklama paydaşlarımızın ‘stop sale’ tarihlerinin zamanında tarafımıza bildirilmesi olacaktır.

Yaklaşık haftalık 1000 odaya yakın konaklamalar olacağından, operatörümüze hızlı cevap vermek adına “fast confirm” olarak odaların sistemimize eklenilmesi gerekmektedir. Bu konuda otellerimizin özel desteğine ihtiyacımız olacaktır. hali hazırda şu an diğer tur operatörlerimize de charter uçuşlarında bu şekil hizmet vermekteyiz.

ANEX Tour ve Intourist, charter uçuşlarının 23 Mart 2023 itibariyle başlaması ve 31 Ekim 2023 tarihine kadar uçuşları sürdürmesi otellerimiz için de mükemmel bir zamanlamadır. Charter uçuşları ekim ayında bitmeyecek olup, kış operasyonu içinde farklı uçuşlar eklenecektir. Bu anlamda büyük bir operasyonun yapılması ve otellere destek verilmesi göz önünde bulundurması gereken ayrı bir konudur.

Burçin Ors ve İsmail Bölükbaşı desteğine teşekkür!

Özellikle ANEX Tour ve Intourist’in İstanbul charter seferlerinin tekrar başlatılmasına çok büyük etkisi olan Burçin Ors ve İsmail Bölükbaşı’na özel teşekkürlerimizi sunmak isteriz. ANEX Tour ve Intourist’in Türkiye’ye yolcu getirmeye başladığı günden itibaren mükemmele yakın vermiş olduğu hizmetler sayesinde, yolcuların bir sonraki tatil planlarında yine Türkiye’yi ve ANEX  Tour ve Intourist’i seçmelerine büyük destekleri olmuştur.



Bu Haber 24.02.2023 - 09:43:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.