Albin Loidl, DRV’nin yeni başkanı oldu
Albin Loidl, Almanya Seyahat Birliği’nin yeni başkanı olarak seçildi.

Turizm Güncel – Dış Haberler
Almanya Seyahat Birliği’nin (DRV) yeni başkanı, Alpha Reisebüro Partner GmbH Genel Müdürü Albin Loidl oldu. Berlin’de düzenlenen Başkent Kongresi kapsamında yapılan genel kurulda Loidl, üyelerin yüzde 87’sinin oyunu alarak Norbert Fiebig’in halefi seçildi. Adaylardan Marija Linnhoff yüzde 10, Benjamin Bindewald ise yüzde 0,3 oy aldı.
Toplam 3 bin 274 üyenin oy kullanma hakkı bulunurken, 1.621 üye sandık başına gitti. Katılım oranı yüzde 49,5 olarak gerçekleşti.
Dokuz yıl boyunca birliğin başkanlığını yürüten Norbert Fiebig, yeniden aday olmadı. Genel kurul, uzun yıllar süren hizmetleri nedeniyle Fiebig’i DRV’nin onursal başkanı ilan etti.
64 yaşındaki Loidl, teşekkür konuşmasında, “Bana gösterilen güven için tüm üyelere teşekkür ediyorum. DRV’nin Berlin ve Brüksel’deki güçlü sesini daha da pekiştirmek istiyorum,” dedi. Yeni başkan, adil rekabet koşulları, sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve nitelikli iş gücü konularını görev döneminin öncelikleri olarak belirtti.
Loidl, halihazırda Alpha Reisebüro Partner GmbH’nin genel müdürlüğünü yürütüyor ve aynı zamanda Holiday Land adlı acente zincirinin franchise sistemini yönetiyor. Daha önce Kreutzer Touristik ve Thomas Cook şirketlerinde üst düzey görevlerde bulunmuştu.
İlgili Haberler

Turistler en çok hangi ülkelere gitti! BM listeyi açıkladı: Türkiye kaçıncı sırada?
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, Avrupa'nın turizmde en çok tercih edilen kıta olduğunu açıklarken; ilk 10 ülke sıralamasını da yayınladı.

Bakan Ersoy ile THY'den ortak turizm planı: Hedef yeni pazarlar
Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve THY heyeti bir görüşme yaptı. Görüşmede Türkiye'nin turizm potansiyelini artırmak için alternatif pazarlar ve yeni destinasyonlar konuları ele alındı.

Kuşadası'nda sarı yaz bereketi! Hedef yıl sonuna kadar 2 milyon turist
Kuşadası'nda ekim ayında otellerde doluluk oranı yüzde 70'e ulaşırken, kruvaziyer turizmi ile birlikte bölgede yıl sonu hedefinin 2 milyon turist olduğu belirtildi.



%20(2).gif)

