Anex Tour 250 Avrupalı seyahat acentesini Kuşadası’nda ağırladı

Anex Tour 250 Avrupalı seyahat acentesini Kuşadası’nda ağırladı

Anex Tour; Almanya, Hollanda ve Avusturya’dan çok sayıda seyahat acentesini Kuşadası’nda ağırladı.


Anex Tour; Almanya, Hollanda ve Avusturya’dan 250’ye yakın seyahat acentesini 21-26 ekim tarihleri arasında Red Carpet Night - EGE etkinliği çerçevesinde Peninsula Grubuna ait Palm Wings Ephesus Beach Resort & SPA’da ağırladı.

Destinasyona varışların tamamlanmasını takip eden ilk günü grubun 2022 yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve 2023 planlarını içeren prezentasyona ayrıldı. Anex Tour Avrupa direktörü Murat Kızılsaç, 2023 yılı için 1 milyonu Türkiye olmak üzere hedeflenen 1 milyon 500 bin paxlık kapasitenin seyahat acentalarının desteği ile yine başarılacağını dile getirdi.



Katılımcıları bölgede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Peninsula Tours Genel Müdürü Fahrettin Çiçek ise katılımcıların kendilerinin ve bölgeye gönderecekleri tüm misafirlerinin zengin doğası, kültürü ve derin tarihe sahip olan Ege Bölgesinin bu güzel köşesinde hoş vakit geçirmeleri ve unutulmaz deneyim ve hatıralarla ülkelerine sağlıklı bir şekilde geri dönüşleri için her türlü desteği vereceklerine vurgu yaptı.

Katılımcı seyahat acentaları ilk iki gün Antalya, Marmaris, Bodrum ve Kuşadası bölgelerinden 30 değişik otel ve otelcilik grubunun da yer aldığı ve seyahat acentaları ile otelcilik sekötürünü bir araya getiren iki günlük workshop organizasyonunda bir araya geldiler.  Aynı günleri kapsayan sosyal program çerçevesinde ise katılımcılar bölgenin tarihi ve turistik çekim merkezlerinden olan Efes ve Kuşadası gezilerine profesyonel turist rehberleri eşliğinde katılma fırsatı buldular.

Workshop organizasyonunun ardından bölgeden konaklama sektör temsilcileri ve Anex Tour Türkiye ekibinin de katıldığı gala akşamı ile devam etti. Organizasyonun son gününde Selçuk – Efes plajında bulunan Palm Wings Ephesus Beach Resort & SPA’nın katılımcılar için hazırladığı SURVIVOR etkinliği ve OKTOBER FEST kutlamaları ile son buldu.



Bu Haber 28.10.2022 - 08:45:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.