Alva Donna Hotels isim değiştiriyor

Alva Donna Hotels isim değiştiriyor
Antalya'da üç otelle faaliyet gösteren Alva Donna Hotels 1 Kasım'dan itibaren Dobedan Hotels adıyla hizmet vermeye başlayacak.

Antalya merkezli Türk otel zinciri Alva Donna Hotels isim değiştiriyor. Alva Donna Exclusive Hotel Belek, Alva Donna World Palace Kemer, ve Alva Donna Beach Resort Side olmak üzere üç otelle faaliyet gösteren grup, 1 Kasım'dan itibaren Dobedan Hotels ismiyle devam edecek. 

Alva Donna Hotels'ten acentelere gönderilen bilgilendirme yazısında otellerin isminin değişeceği ancak şirket yapısının, yönetiminin ve personel politikasının aynı kalacağı belirtildi. 

Yeni markalaşma kapsamında otellerde ek yeme-içme hizmetlerinin sunulacağı belirtilirken, tesislerde belirli alanların yenilendiği ve konseptlerde değişikliğe gidildiği kaydedildi.

Alva Donna Grup Şirketleri
nin söz konusu üç tesis ile Shemall isimli alışveriş merkezini 2019 yılının ekim ayında Rus ortakları Serkan Babayev ve devrettiği ileri sürülmüştü.

Şirket tarafından yapılamn açıklamada ise "Alva Donna Grup Şirketlerinin hisseleri Birleşik Arap Emirlikleri Merkezli Vertex Investments Limited yatırım fonu tarafından devir alınmıştır. Vertex Investments Limited, Alva Donna Grup Şirketlerinde kendilerini temsil etmesi için Sn. Sarkhan Babayev’i Yönetim Kurulu Başkanı ve Sn. Adil Çiçek ve Sn. Yusuf Mete İpek’i Yönetim kurulu üyesi olarak yetkilendirmişlerdir." ifadeleri kullanılmıştı.

Rus turizm haber portalı TourDom’da yer alan haberde, otellerin sahibinin bu yaz öldüğü ve yeni marka çalışmalarının bu olayın ardından başladığı belirtildi. Haberde, Alva Donna Hotels’in yeniden el değiştirdiği veya akrabalar arasında paylaşıldığı şeklinde iddiaların bulunduğu ifade edildi.


Bu Haber 04.10.2023 - 08:13:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.