Alva Donna Otellerinden satış iddialarına ilişkin açıklama

Alva Donna Otellerinden satış iddialarına ilişkin açıklama

Alva Donna Otellerini de bünyesinde barındıran Alva Donna Grup şirketlerinden, medyada yer alan satış haberlerine ilişkin açıklama yapıldı.


Alva Donna Otelleri, şirketin hisselerinin Rus ortağa devredildiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Alva Donna Grup şirketlerinin Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Vertex Investments Limited'a satıldığı belirtilen açıklamada, söz konusu şirketin Sarkhan Babayev’i Alva Donna Grup şirketlerinin yönetim kurulu başkanı olarak yetkilendirdiği belirtildi.

Alva Donna Grup şirketleri tarafından yapılan açıklama şöyle:

''Son dönemde basında yer alan ve gerçek olmayan ifadeler nedeniyle kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla aşağıdaki açıklamaların yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Alva Donna Grup Şirketlerinin hisseleri Birleşik Arap Emirlikleri Merkezli Vertex Investments Limited yatırım fonu tarafından devir alınmıştır. Vertex Investments Limited, Alva Donna Grup Şirketlerinde kendilerini temsil etmesi için Sn. Sarkhan Babayev’i Yönetim Kurulu Başkanı ve Sn. Adil Çiçek ve Sn. Yusuf Mete İpek’i Yönetim kurulu üyesi olarak yetkilendirmişlerdir.

Kemer, Belek ve Side’de bulunan tesisleri ile sektörde 10 yılın üzerinde bir süredir kalitesini ispatlamış olarak hizmet veren Alva Donna Otelleri , Grup CEO’su Sn. Şevket Bilen önderliğinde tecrübeli kadrosu ve oturmuş idari yapısı, bu devir almada önemli bir etkendir. Dolayısıyla var olan yapıyı koruyarak devam eden çalışma ve hizmetlerimiz kurumsal bir yönetim ve operasyon zinciri anlayışı ile çalışan ve misafir memnuniyetinin artırılması odaklı olarak devam edecektir.

Turizm Sektörüne ve Türk Ekonomisine yatırımlar yapmaya devam etmek ve güvendiğimiz bu pazarda daha da büyümek ileri dönem hedeflerimizdir.

Tüm misafirlerimize, çözüm ve iş ortaklarımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.''



Bu Haber 30.10.2019 - 15:18:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • isak Kohen 10.12.2019 - 12:48

    Sayın Yetkili, Tesadüfen sitenize denk geldim ve içeriğini incelemeye başladım. Sektör ile ilgili çok derin ve gerçek haberlere ulaşabildiğinizi gördüm ve mutlu oldum. Bir süredir ilgilendiğim bir konuda sizin kanalınızla nasıl haberdar olabileceğimi danışmak için yazıyorum. Temsil ettiğim Yabancı bir grup adına Antalya bölgesinde 5 yıldızlı ve kriterleri belirlenmiş otel satın alması ile ilgileniyorum.Bu konuda satılık oteller kendilerini sakladıkları için yol almak kolay olmuyor. Bu hususta bana yardımcı olabilir misiniz ? Değerli cevabınızı beklerim, Saygılar, İsak Kohen

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.