Nebil Çelebi’den kavga açıklaması: Kışkırtıcı konuşma yapmadım!

Nebil Çelebi’den kavga açıklaması: Kışkırtıcı konuşma yapmadım!
TÜRSAB Başkan adayı Hasa Erdem’in İstanbul’da düzenlediği toplantıda, Mehmet Gem isimli acenteci, Uçak Bileti Satan Acentalar Derneği (UBSAD) Başkanı Nebil Çelebi’nin kardeşi Alpaslan Çelebi’nin saldırısına uğramıştı. Kendisi de toplantıda bulunan Nebil Çelebi, olayla ilgili açıklama yaptı.

TurizmGüncel

‘’Mehmeet Gem yıllardır beni ve şirketimi hedef alıyor’’

Olayla ilgili olarak TurizmGüncele konuşan Nebil Çelebi, kavga sırasında salona olduğunu ve kavganın başlangıcını görmediğini söyledi. ‘Yukarı çıktığımda kavga başlamıştı’ diyen Çelebi, ‘’Mehmet Gem yıllardır beni ve şirketimi hedef alıyor. Buna rağmen onlara cevap vermedim. Onların seviyesine inmeyeceğim, dahil olmayacağım dedim. Oraya tahrik etmek amacıyla gelmiş olmalı. Kardeşim beni almaya gelince birbirine bir şeyler söylemişler herhalde. Sonrasında ise itiş-kalkış yaşanmış.’’ dedi.

‘’Tahrik edecek bir konuşma yapmadım’’

Mehmet Gem’i kendisinin içeriye aldığını ve kavgayı yatıştırdığını ileri süren Nebil Çelebi, toplantı bittikten sonra kürsüden kavgayı tahrik eden bir konuşma yapmadığını söyledi. Çelebi, ‘’Hiçbir şekilde tahrik edecek bir konuşma yapmadım. Sadece toplantı sonrası çıkıp, son zamanlarda nahoş şeylerin yazılıp çizildiğini, Firuz Bağlıkaya’nın artık aday olmaması gerektiğin, sektörü böldüğünü söyledim. Hatta Başaran Ulusoy’un ‘önce adam olun, sonra aday olun’ sözününün ne kadar yerinde bir söz olduğunu söyledim.’’ ifadelerini kullandı.

‘’Bir şeyler yazarken nelere mal olacağını düşünmek gerekir’’

Kürsüde, Firuz Bağıkaya’nın etrafana topladığı 5-10 kalemşorla saldırdığını söylediğini, bunu değişik zamanlarda Firuz Bağlıkaya’nın kendisine de söylediğini ileri süren Nebil Çelebi, ‘’İnsanların artık bir şey yazarken nelere mal olacağını, kimleri kıracağını düşünmesi lazım. Beni eleştirebilir ama bunun ölçüsünü bilmesi lazım.’’ şeklinde konuştu.



Bu Haber 09.10.2019 - 17:26:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • MuratGencer 10.10.2019 - 03:26

    Bütün söylediklerini söylemiş, söylemediklerini söylememiş olabilirsin. Önce adam olun ne demek? Bunu demek bile bir hakaretTİR. Kardeşim ayıp etmiş de de görelim. Seçimden sonra kazayla siz gelince daha kim bilir ne yapacaksınız, şimdiden milleti sindiriyorsunuz! Başaran Ulusoy'u cümle alem biliyor.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.