Ali Koç 'kokteyl' iddiasına girmişti: Garson işten çıkarıldı

Ali Koç 'kokteyl' iddiasına girmişti: Garson işten çıkarıldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un alay ettiği garsonun işten çıkarıldığı öğrenildi.


Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, katıldığı bir etkinlikte çalışan garsonla olan diyaloğu sosyal medyada gündem olmuştu.

Ali Koç’un, yayınlanan bir videoda kokteyl servis eden Mertcan Kanmaz isimli garsona "Ne bunlar?" diye sorduğu ve garsonun "Kokteyl" yanıtını vermesinin ardından, "Ne var içinde? Seninle iddiaya giriyorum, yüzde 99 içinde ne olduğunu bilmiyorsun" demesi tepki çekmişti. Ali Koç’un yanında bulunan kişilerin ise yaşananlara ‘kahkaha’ ile güldüğü görülmüş,  garson ise bir daha geri dönmemişti.

Koç ile diyaloğu kayda alınan ve sosyal medyada paylaşılan Kanmaz, Ali Koç'un o anki tavrına tepki gösterilmesi sonrası, diyaloğun yanlış anlaşıldığına dair açıklama yapmıştı. Diyaloğun şaka amaçlı gerçekleştiğini aktaran Kanmaz, Ali Koç’un daha fazla linç edilmesini istemediğini söylemişti.

İşten çıkarıldı

Olayların ardından Mertcan Kanmaz, sosyal medyadan bir video paylaşarak işten çıkarıldığını duyurdu.

Kanmaz videoda şunları söyledi: "Yakın bir zamanda bir olay yaşanmıştı. İnsanlar ikiye ayrıldı, bir kısmı Ali Bey'i linçledi, bir kısmı da olayı normalleştirdi. Herkes benim Ali Bey'den para aldığımı düşündü. Ben kimseden para alamadım. Hatta Ali Bey'in ekibinden kimse bana ulaşmadı. Keşke ulaşsalardı, en azından Ali Bey'le konuşma fırsatı yakalardım. Çünkü karanlıkta suratını bile göremedim, tanısaydım giderdim. Ali Bey'in bunu tamamen şaka amaçlı yaptığını düşünüyorum. Bunun bana iki zararı oldu. Biri linçlendim, ikincisi işimden oldum. Bu konunun daha fazla uzatılmasını istemiyorum"



Bu Haber 25.01.2024 - 10:21:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Sahil a la carte restoranda çalışan garsona amfiden gelen sesi sorup akşam ne var eğlence diye sorduğumda bilmiyorum yanıtını vermişti. Bizim zamanımızda şefler akşam mitinginde bunları işler ve otelde hangi önemli olay var ve hangi önemli konuklar var iş

    Murat Atsever 25.01.2024 - 04:26

    Sahil a la carte restoranda çalışan garsona amfiden gelen sesi sorup akşam ne var eğlence diye sorduğumda bilmiyorum yanıtını vermişti. Bizim zamanımızda şefler akşam mitinginde bunları işler ve otelde hangi önemli olay var ve hangi önemli konuklar var iş

  • Bu Çocuk Adam Olur

    Murat Gencer 25.01.2024 - 12:07

    Ali Koç’un yaptığı yorumda bir hakikiyet mevcut. İşletmelerin günün menüsü, kokteyl içerikleri gibi konuda çalışanlarını bilgilendirmesi gerekir. Bunu bir eğitim notu gibi almak gerek. Kendisi dalga vs geçmemiş, içerinde ne olduğunu bilerek içmek en doğal hakkı, ama çalışanın bilmediğini de biliyor. Eğer çalışan kokteylin içeriğini bilseydi eminim sarılıp kucaklar ve beraberce gülüşürlerdi. Gelelim çalışan kardeşimize, karakter olarak sağlam bir çizgi gördüm. Tek eksiği eğitim ve bilinçlendirme. Şimdi bu gençin tecrübeyi edinmesinin eğitimden başka bir yolla olmayacağını hepimiz biliyoruz. Bu genç o bar senin bu bar benim, o parti senin bu yat turu benim gezecek imkanda değil. Ali Koç’a düşen bu arkadaşı alıp Divan Hotels’de eğitmek ve Divan gurubuna bir kişi kazandırmaktır. Net söyleyeyim bu genç 30 yıl soluksuz çalışır ve iyi bir kariyer yapar.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.