Bodrum’a 50 milyon euro yatırımla lüks otel yapacak

Bodrum’a 50 milyon euro yatırımla lüks otel yapacak
200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in projenin ikinci fazına ise otel inşa edeceği belirtildi.

Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, şu ana kadar 200 milyon euro yatırım yaptıkları Bodrum’daki 'Epique Island' projesinin ikinci fazına 50 milyon euro yatırımla çok lüks bir otel ve marina yapma planları olduğunu belirtti.

Akşam’dan Şenay Büyükköşdere’ye konuşan Aksoy, ''Projenin ikinci fazında da toplam 50 milyon euro yatırımla çok lüks bir otel ve marina yapma planımız da var. Onları hayata geçirmek için ÇED raporumuzun çıkmasını bekliyoruz.'' dedi.



Bu Haber 19.08.2019 - 09:14:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Selahattin Karadeniz 19.08.2019 - 10:24

    Artık önemli bir Turizm destinasyonu olan Türkiyemizde, Otel veya Tk. konakalma kapasitesi yanında, birer ''deniz tesisi'' olan Marina kapasitesinin de, büyümesinde ülke olarak, hala çok ihtiyacımız vardır. Özellikle marka bir destinasyon olan Bodrum yarımadasında, Lüks villadan oluşan ''EPIQUE ISLAND'' projesinin hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su sayın Batu Aksoy'a, 40 yıllık bir Turizm Konaklama İşletmecisi olarak teşekkür eder, başarı dileklerimi sunarım.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.