''Ağustos ortasında Rusya'dan Türkiye'ye talep patlaması mümkün''

''Ağustos ortasında Rusya'dan Türkiye'ye talep patlaması mümkün''
Rusya'da yapılan değerlendirmelerde, Ağustos ayının ortasından itibaren Türkiye talebinde patlama yaşanmasının mümkün olduğu belirtiliyor.

TurizmGüncel – Dış Haberler

10 Ağustos'ta Rusya'dan Türkiye'nin turizm merkezlerine dönük charter uçuşlar başladı. Aynı gün, Rusya'nın 3 kentinden sadece Antalya'ya 70 uçak iniş yaptı.Gelen ilk uçaklarda dolulukların maksimumda olduğuna dikkat çekilirken, ''Uçaklarda hala boş yer var ancak bu durum uzun sürmeyecektir'' değerlendirmesi yapılıyor.

Kim nereden nereye uçuyor?

Rus Tur Operatörleri Birliği'nin (ATOR) sitesinde yer alan haberde, Moskova'dan Antalya'ya uçan hava yolu şirketleri şunlar: Aeroflot, Siberia, Ural Airlines, Royal Flight, Pobeda, Pegas Fly, Red Wings, Nordwind, AZUR air, Rossia ve iFly.

Moskova'dan Dalaman'a uçacak hava yolu şirketleri Siberia Airlines, Ural Airlines, Royal Flight, Pegas Fly, Nordwind, Azur Air ve Aeroflot olarak açıklanırken; Moskova-Bodrum arasında ise Royal Flight, Nordwind, AZUR air ve Aeroflot'un sefer yapacağı ifade edildi.

St Petersburg'dan Türk turizm merkzlerine uçacak hava yolu şiketleri Rossia, Nordwind, Red Wings, iFly ve Ural Airlines olurken Rostov-on-Don'dan ise Nordwind, Red Wings, iFly ve Ural Airlines Türk turizm merkezlerine uçacak.

İlk uçaklar maksimum dolulukla geldi

ANEX Tour , Intourist , TEZ Tour ve TUI Rusya, Türkiye'ye dönük ilk charter uçaklarının maksimum dolulukla uçtuğunu açıkladı. Şirketler, ''ancak hala boş yer bulma olanağı var'' diyor.

Pegas Touristik: Ağustos ortasında talep patlaması mümkün

Pegas Touristik Genel Müdürü Anna Podgornaya, ''insanların Türkiye destinasyonunun açık olduğuna ikna olmaları için bir haftaya ihtiyaç var. Talep dinamik bir şekilde artacak. İnsanlar uzunca bir süredir Türkiye'yi bekledi, charterları bekledi, servis ve hizmetin nasıl organize edildiğini görmeyi bekledi. İlk tatile gidenler geri dönüp detayları anlattıkça talep daha da artacak, ertelenmiş talebi tetikleyecektir. Bu nedenle ağustos ortasında talep patlaması mümkün.'' açıklamasında bulundu.

ANEX Tour: Satış rakamları 2-3 hafta içinde normal sezon seviyesine ulaşır

Anex Tour önümüzdeki 2-3 hafta içinde Türkiye destinasyonuna dönük operasyonların daha planlı hale geleceğini ve satış rakamlarının normal sezon seviyesine ulaşacağını açıklarken, TUI Rusya ise, tatile giden ilk Rus kafilesinin dönmesinin ardından satış derinliğinin artacağı görüşünde



Bu Haber 11.08.2020 - 09:21:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Otelci 11.08.2020 - 11:12

    Maşallah Pegas grubuna, Türk turizmine en büyük katkıyı vermeye devam ediyor. Haber doğruysa Rusya'daki her şehirden Türkiye'deki her şehre nordwind uçağı koymuş. Helal olsun.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.