26'ncı kz kapılarını açtı, rekor kırmayı hedefliyor

26'ncı kz kapılarını açtı, rekor kırmayı hedefliyor
Dedeman Palandöken & Dedeman Ski Lodge Genel Müdürü Serkan Ersoy, 2018-19 sezonunun kış turizminde en verimli yıllardan biri olacağını söyledi.

Dedeman Palandöken & Dedeman Ski Lodge Genel Müdürü Serkan Ersoy, 26’ıncı kez açtıkları kış sezonunda bu yıl rekor kırmayı beklediklerini söyledi. Yılbaşı dönemini yüzde 100 doluluk oranıyla tamamladıklarını ifade eden Ersoy, “Palandöken’in tüm dünya kayak merkezleri arasında yıldızı yükselmeye devam ediyor. Bu yılki ilgiden de son derece memnunuz. Çok iyi bir yılbaşı süreci geçirdik. Şimdi yarı yıl tatili için hazırlıklar sürüyor. Sömestr döneminde de yüzde 85 doluluğa ulaşmayı bekliyoruz” diye konuştu.

BU YIL KAR ERKEN YAĞDI

Dedeman Otellerinin kurulduğu günden bu yana Erzurum’un bir kış turizmi destinasyonuna dönüşmesi için elinden geleni yaptığını söyleyen Ersoy, ''Bu yıl kar da zamanında yağdı.Dolu dolu bir kış tatili için her şey var. 3 bin 200 metre rakımlı Ejder Zirvesi’nin çevresine yayılmış farklı zorluk derecelerinde onlarca pist, kayak severleri bekliyor. Yeni başlamak isteyenler otelimizin uzman eğitmenleriyle çalışabilir, isteyenler snow board yapabilir ya da kızakla kayabilir” şeklinde konuştu.

AKÇAKAYA: PALANDÖKEN2İ TURİZME KAZANDIRDIK

Dedeman Otelleri Genel Müdürü Emrullah Akçakaya da 1990’lı yılların başlarından itibaren Dedeman olarak Palandöken’in turizm destinasyonu haline gelmesi için altyapı yatırımları yaptıklarını hatırlattı. Akçakaya, Dedeman’ın Palandöken’deki iki otelinde bugüne kadar 1.5 milyonu aşkın misafiri ağırladıklarını belirterek “En çok tekrar gelen misafir sayısı olan otel Dedeman” dedi.


Bu Haber 08.01.2019 - 10:33:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.