Karaderili Şirketler Grubu 2 yeni termal otel açacak

 Karaderili Şirketler Grubu 2 yeni termal otel açacak
Termal sağlık turizmine yatırımlarını arttıran Karaderili Şirketler Grubu, 2 yeni termal otel açıyor.


İlk termal yatırımını, işletmesini devir aldığı Kütahya Emet’teki Emet ThermalResort&Spa’yla yapan Karaderili Grup, Yalova ili Termal İlçesi Akköy ‘de 3 etap şeklinde inşa edilmekte olan termal otel ve Balıkesir'de yapımı süren, Balıkesir Laguna Thermal ile termal otel sayısını arttırmayı planlıyor.

Karaderili Grup bayi ve acente koordinatörü Deniz Derelli, firmanın neden geleneksel turizmle birlikte termal tesislere yöneldiği konusunda şunları söylüyor: " Termal suların binlerce yıldan bu yana bilindiği ve kullanıldığı literatürde yer almaktadır. Türkiye, termal su kaynakları bakımından Avrupa’da birinci, Dünya’da yedinci sırada olmasına rağmen, ülkemizde geleneksel anlayıştan dolayı, termal sular hep şifa arayışları olarak algılanmış ve hastalık geldiğinde hatırlanmıştır. Bu algılamanın sınırlarının daha da genişletilerek, hastalık öncesi bağışıklık sistemini ve bedeni koruyucu bir unsur olarak değerlendirilmesi daha doğru olacaktır.Ülkemiz, termal sağlık turizmini katılımcılar tarafından deneyim edinilebileceği en önemli lokasyonlardan birisidir. Gerek termal ve mineral sularının zenginliği, gerekse bölgesel ayrıcalıklar, sağlık turizmini hedef alan katılımcıları cezbeden niteliktedir. Fakat, bu zenginlik ve farklılıkların ulusal ve uluslar arası misafirlere doğru aktarılması tanıtımlarının gerek devlet gerekse basın tarafından desteklenerek geliştirilmesi gerekmektedir."
 


Bu Haber 26.12.2013 - 11:57:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Gülümser mert 16.06.2014 - 07:45

    TAM BİR SKANDAL Telefonla aranıp ücretsiz tatil imkanı kazandıgımı ve cekimi almak icin davet edildigim yalova akköy inşaatı henüz tamamlanmamış tesisinizde ben ve benle geziye katılan diger insanların magduriyetleri ve oluşan gerginligimi hic unutmayacagım...bizlerin akşam üstü saat:18.00 itibarı ile alındıgı yerden saat:23.00 teslim olacagımız teyit edilen gezi gece yarıcı 03.30 da bitmiş olması. bize orada snulan yemegi servisi fazlaca sıradan baştan savılma bir yemek olmasıda ayrıca bir içler acısı veee bize tanıtım yapmak icin görevlenirilmiş ögrencinin tanıtıma cok şirin ifadeler ile başlayıp bizim tesise üye olmayınca tırnaklarını cıkarmaya başlamasında trajı komikti...hediye çekimin üzerine oynanan oyunu anlamaman içinde gecenin dönüş vaktinin secilmesi zaten tam anlamı ile bir düzmecenin içinde oldugum intibasını oluşturdu bene ... orada tanıtımcıların kelime oyunları ile üyelik girişi yapan üyezedelere üzüldüm ...umarım evlerine gidip sakin kafa ile düşündüklerine işlemi iptal etmek icin sıkıntı yaşamazlar... tam bir skandal....

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.