Antalya’ya dev bir otel yatırımı daha geliyor

 Antalya’ya dev bir otel yatırımı daha geliyor
Granada Luxury Resort & SPA Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Üçdan, ikinci otelini yine Antalya’ya yapacağını söyledi.



Alanya’nın Alara Turizm Bölgesi’ndeki yatırımı Granada Luxury Resort & SPA ile büyük bir başarı yakalayan Hacı Osman Üçdan, yeni oteli için hazırlıkları tamamladı. Granada Luxury Resort & SPA Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Üçdan, Bogazkent bölgesinde Mayıs ayında temelini atacakları otelin 100 milyon Euro’ya mal olacağını söyledi.

2010 yılında açılan Granada Luxury Resort & SPA’nın performansından oldukça memnun olduğunu söyleyen Hacı Osman Üçdan, “2010 yılının Mayıs ayında açtık oteli. 2010’dan bu yana Granada’dan daha güzel bir otel yapılmadı. Sadece binanın güzel olması yetmez. Hizmetin de iyi olması gerekiyordu. Bunu amaç edinerek başarıyı sağladık. 3 yılda birçok ödül aldık ve ödül almaya da devam edeceğiz. Bu 3 senede İlgi alaka çok iyiydi. Biz mutluyuz memnunuz. Bu oteli yaparken yatırımın dönüşünü hesaplamadık. Biz turizme hizmet etmek için çalışıyoruz. Turizme artı değer katmak için varız” dedi.

Yeni otel yatırımları hakkında da bilgi veren Hacı Osman Üçdan, “Granada markası altında zincir haline gelmek istiyoruz.  Granada Luxury Resort & SPA’dan daha lüks bir otel yapmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Bu tesisimiz Antalya’ya daha yakın olacak. Boğazkent’teki yatırımımıza Mayıs ayında başlıyoruz. Bu tesis mimarisi ile dikkat çekecek ve Antalya’da bulunmayan bir mimari olacak. Bu oteli 100 milyon Euro’ya mal edeceğiz. 1000 odaya sahip bu tesiste 1000 kişi çalışacak. Uçuk bir otel ortaya çıkaracağız”  dedi.

Antalya dışında başka bir yere yatırım yapmayacağını söyleyen Üçdan, “Otel yatırımlarına devam edeceğiz. Ancak Antalya dışına çıkmak istemiyoruz. Bölgede yatak arzı fazla ancak yaptığımız hizmeti iyi yaparsanız başarılı olursunuz. Hiçbir zaman düşük kalitedeki ucuz satılan otel, otel değildir. Avrupalı pahalı ve lüks otel istiyor. Hastane gibi yapılan otellerin hepsi iflas etti. Otel lüks olmalı. Gelen insan hizmette ve tesiste lüks istiyor. Ağustos ayında karpuz veriyoruz diye kendisini öven tesis var. Biz Granada olarak Nisan ayında karpuz veriyoruz. Kilosunu 5 liraya alıp misafirlerimize karpuz sunuyoruz. Ağustos’ta karpuz veriyoruz diye bir şey mi var. Bu zihniyetle otelcilik yapılmaz. Vereceksin alacaksın. Vermeden almak Allaha mahsustur” diye konuştu. (Tourism Today)



Bu Haber 13.03.2013 - 11:40:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.