ÇEVRECİ OTEL CLUB GÜRAL PREMIER BELEK


 

Club Güral Premier Belek’in uyguladığı ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ara denetimi TUV NORD Baş Tetkikçisi Sinan KARAN tarafından 07-08 Ekim 2010 tarihlerinde tamamlandı.

 

Denetimi başarıyla tamamlayan Club Güral Premier Belek Ekibi uygulamış oldukları Çevre Yönetim Sistemlerinin geçerliliği sürdürdü.

 

Club Güral Premier Belek’in Yönetim Danışmanı Bülent Dokuzluoğlu yaptığı açıklamada;

 

Turizm sektöründe yaşanan rekabet ortamında hizmet verilen kişi ve kuruluşlar standartlara uygun işletmeleri tercih etme eğilimindedirler. Dünyadaki tüm kuruluşlar, çevre politikaları ve amaçlarıyla uyumlu olarak, faaliyetlerinin, ürünlerinin ve Hizmetlerinin çevre üzerindeki etkilerini kontrol etmek suretiyle, kusursuz bir çevre performansına ulaşmaya çalışmaktadır. Kuruluşlar bu tür uygulamaları, çevre korumayı teşvik eden daha sıkı hükümler ihtiva eden mevzuat, çevre korumayı teşvik eden ekonomi politikaları ve diğer tedbirler ve ilgili tarafların sürdürülebilir kalkınma ve genel çevre meselelerine karşı gösterdikleri gittikçe artan ilgileri çerçevesinde gerçekleştirmektedir.Club Güral Premier Belek yapmış olduğu çalışmalarla diğer tesislere örnek olmaktadır.

Dedi..

 

Club Güral Premier Belek ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi nin yanı sıra ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi de uygulanmaktadır



Bu Haber 08.10.2010 - 15:14:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.