BP CLUB KART PUANLARIYLA DEDEMAN OTELLERİNDE KONAKLAMA FIRSATI


Dedeman Hotels & Resorts International, BP Club Kart işbirliği ile kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Müşteriler, BP Club Kart ile yapacakları akaryakıt alışverişlerinde topladıkları puanlar ile Dedeman Otelleri’nde konaklama imkanına sahip olacak.

 

BP istasyonlarından akaryakıt veya LPG alan müşteriler, alışveriş karşılığı topladıkları BP Club puanlarına göre Türkiye’de bulunan tüm Dedeman Otelleri’nde en az bir gece olacak şekilde çift kişilik oda kahvaltı konaklama hakkı kazanacaklar. BP Club Kart kullanıcılarına özel uygulanacak kampanyada, kart sahipleri daha fazla akaryakıt alarak, Dedeman Otelleri’nde daha fazla konaklayabilecekler.

 

Bp Club Card sahibi olan Dedeman Loyal Club Card sahipleri her iki kurumdanda yapacakları harcamalarda Dedeman Otelleri’nde ücretsiz konaklama imkanı sağlayacak puanlar kazanacaklar. Dedeman Loyal Club Card sahibi olan misafirler, Dedeman Loyal Club hediye kataloğunun diğer hediye fırsatlarından yararlanmaya devam edip, her iki kampanyayı da birleştirebilecekler.

 

Dedeman Otelleri’nden, internet sitesinden ya da BP istasyonlarından başvuru formunu doldurup teslim edenler, bu eşsiz fırsatlar dünyasında yer alacaklar.

 



Bu Haber 10.08.2010 - 13:37:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.