Zorlu Center ve Raffles Otel’de Vestel akıllı ekranlar devri başladı


Vestel Şirketler Grubu’nun dijital ekran çözümlerindeki uzman şirketi Vestel Teknoloji Çözümleri Zorlu Center ve Raffles Otel’in çözüm ortağı oldu. Zorlu Center ve Raffles Otel’deki tüm akıllı ekranlar Vestel Teknoloji Çözümleri tarafından tedarik ediliyor. Dış mekan LED wall’dan video wall’a, iç ve dış mekan totemlerden bilgilendirme ekranlarına Zorlu Center ve Raffles Otel’deki tüm ekranlar Vestel imzasını taşıyor. Dijital bilgilendirme ekranları bilgilendirme, yönlendirme ve interaktif yayın yapmak isteyen mağazalarda, yemek zincirlerinde, Raffles Otel’de, performans sanatları merkezinde ve alışveriş merkezinin açık - kapalı alanlarında kullanılıyor.   

LED wall ve Videowall kalitesi

Vestel Dış Mekan Serisi’nin en önemli ürünlerinden olan LED wall, Raffles Otel’in büyük ebatlı dijital dış mekan reklam mecrası ihtiyacını karşılıyor. Yüksek görüntü kalitesi ile güneş ışığından doğabilecek görüntü kaybını önlerken hava durumundan kaynaklanabilecek zorlu koşullarda

kullanım için ideal bir çözüm sunuyor. Vestel videowall’lar ise yüksek çözünürlük ve ince bezel aralıkları sayesinde kurumlar için iç mekanlarda etkili bir iletişim aracı oluyor. Vestel Teknoloji Çözümleri 7x7 videowall’u ile Raffles Otel balo salonunu daha da görkemli bir hale getiriyor. Zorlu Center yemek bölümünde ise videowall birçok yemek zincirinde menuboard olarak kullanılıyor, müşteriler bilgilendirme ekranlarından yiyeceklerini daha kolay ve canlı olarak seçebiliyor. 

Teknoloji ve tasarımı buluşturan totemler 

Açık alanlarda çalışabilmek için donatılmış olan Vestel Outdoor Totemler, yüksek görüntü kalitesi ve her türlü hava koşulunda kesintisiz çalışabilme özellikleri sayesinde Zorlu Center’ın açık alanlarında üstün bir performans gösteriyor. Göz alıcı ürün tasarımı, renk seçeneği, hızlı tepki süresi, tek veya çift yönlü ekran opsiyonu, çarpma ve darbelere dayanıklı temperli camı sayesinde klasik reklam ve bilgilendirme mecralarından çok ötede olan Vestel totemlerin iç mekan versiyonları da Zorlu Center içinde yönlendirme, bilgilendirme ve reklam konusunda kullanılıyor. 

Bilgilendirme ekranlarında kesintisiz performans 

Zorlu Center’da yer alan Raffles Otel’in toplantı odaları önüne yerleştirilen ve mimari yapıya uygun boyutta tasarlanan Vestel Kapı Önü Bilgilendirme Ekranları, kesintisiz çalışabilme ve tek merkezden yönetilebilme özelliklerine sahip. Pek çok farklı formattaki dokümanı yayınlayabilme özelliğiyle de Vestel Bilgilendirme Ekranları, Zorlu Center’ın ortak alanlarında yer alarak ziyaretçilere klasik ekran teknolojisinin çok ötesinde etkili bir iletişim deneyimi sunuyor. 

Dış mekan LED wall

Yüksek parlaklık (8000 nits)

IP65 su dayanıklılığı / -20ºC ve 50ºC’de çalışabilme

Tek LED üzerinden kalibrasyon yapabilme

Solid ve transparan ürün seçenekleri

Videowall

Boyut: 47” / 55”

Bezel aralığı: 5,2 / 3,8

Parlaklık: 500 / 700

Çözünürlük: 1920x1080

 Outdoor Totem

Boyut: 65”

Parlaklık: 1500 cd/m2

Çözünürlük: 1920x1080

 Indoor Totem

(Çift Yönlü - Tek Yönlü)

Boyut: 65”

Parlaklık: 350 cd/m2 (900 cd/m2 opsiyonel)

Çözünürlük: 1920x1080

 Kapı Önü Bilgilendirme Ekranı

Boyut: 10” / 18,5”

Parlaklık: 350 cd/m2 / 250 cd/m2

Çözünürlük: 1280x800 / 1366x768

Dijital Bilgilendirme Ekranları

Boyut: 40” / 50”

Parlaklık: 450 cd/m2

Çözünürlük: 1920x1080




Bu Haber 15.04.2015 - 10:21:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.