Küresel teknoloji sağlayıcısı Sabre Türkiye pazarına giriyor

 Küresel teknoloji sağlayıcısı Sabre Türkiye pazarına giriyor
Türk Turizm Sektörüne hizmet verebilmek için teknolojik çözümler sunucusu İstanbul’da ofis açıyor.

 
Küresel teknoloji şirketi Sabre resmen Türkiye pazarına girdi. Şirket, seyahat acentelerine ve seyahat tedarikçilerine seyahat alım-satımlarında, rezervasyon işlemlerinde, data çözümlerinde, mobil çözümlerde ve seyahat uygulamalarında geniş kapsamlı teknolojik çözümler sunacak.

Sabre, Türk Hava Yolları’nın ücretlerinin dünya çapında pazarlanması ve satılması işbirliğinin devamı olarak tecrübeli seyahat ve teknoloji danışmanları ile şimdi İstanbul’da yeni ofisi ile kapılarını seyahat acentelerine açıyor.

Sabre Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Kıdemli Başkan Yardımcısı Harald Eisenaecher, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

 
“Son 10 yılda Türk seyahat endüstrisi kayda değer büyüme göstermiştir ve özellikle genç, teknoloji eğilimli nüfusu ile teknoloji şirketlerinin ilgisini çekmektedir. Küresel tecrübe ve erişimin yanında, bilgi ve teknoloji getiriyoruz ayrıca güçlü ve tecrübeli ekibimizle Türk seyahat sektörüne destek amaçlı, satış arttırıcı ve seyahat edenlerin ihtiyaçlarına göre Mobil Red Workspace iPad uygulamasıyla WIFI sinyali olan her yerde acentelerin arama, rezervasyon ve seyahatlerini en yeni teknoloji ile yönetmelerini sağlıyoruz”

Sabre’nin yeni ofisinin yönetimi 25 yıllık havacılık, turizm ve otelcilik deneyimine sahip Altuğ Bekdemir tarafından yapılacak. Sabre’ye katılmadan önce uzun yıllar Avusturya Hava Yolları, Aviareps ve United Hava Yolları Ülke Genel Müdürlüğü görevlerinde bulunan Altuğ Bekdemir, ”Sürekli artan oranda Türk insanı dünyayı görmek istiyor ve Sabre teknolojisi bunun gerçekleşmesi için Türk seyahat acentelerine destek anlamında çok iyi konumlandı. Seyahat acentelerinin yolcularına ilham verecek çok güçlü, yerel ihtiyaçlara yönelik teknoloji sunacağız.” değerlendirmesini yaptı.

Sabre kısa süre önce seyahat acentelerinin Türk Hava Yolları ürün ve ücret içeriğine kapsamlı erişimini Red APP çözümü ile sağlamak amacıyla havayolu ile uzun süreli sözleşme imzalamıştır ve bunun yanında Sabre Türkiye’de seyahat alıcılarının ihtiyaçlarına yönelik yeni ürünler ve çözümler geliştirmeyi taahhüt etmektedir.
 


Bu Haber 03.04.2014 - 12:34:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.