Yunan Bakan sezonu böyle açtı: Tarihi bir an!

Yunan Bakan sezonu böyle açtı: Tarihi bir an!

Yunanistan Turizm Bakanı Harry Theoharis, Santorini adasında düzenlediği bir törenle 2020 sezonunu resmen açtı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Yunanistan Turizm Bakanı Harry Theoharis, ülkenin ünlü turistik noktalarından Santorini adasında düzenlediği bir törenle, '2020 turizm sezonunu açıyoruz' dedi. Bunun tarihi bir an olduğunu kaydeden Harry Theoharis, ''Turistler, çalışanlar, yatırımcılar ve turizm sektörünün tüm. bileşenleri için oluşturduğumuz mutlak güvenlikle Santorini'de Yunan turizmini yeniden açıyoruz.'' diye konuştu.

Yunanistan Turizm Bakanı Harry Theoharis

Harry Theoharis: En üretken makineyi yeniden çalıştırıyoruz

Yunanistan Turizm Bakanı Harry Theoharis, açıklamalarının devamında şunları söyledi:

Bu hafta sonu itibariyle Yunan yazını, Yunan turizmini yeniden başlatıyoruz. Ülkenin en üretken makinesini çalıştırıyoruz. Turizm sektöründe çalışan 700 bin kişinin acısına kalıcı bir şekilde son veriyoruz. Binlerce işletmenin ve girişimcinin acısına pratik ve özel tedbirlerle cevap veriyoruz. Ama da önemlisi, milyonlarca turiste Yunanistan'da yaz tatili yapma hakkını tekrar veriyoruz. Bu hak; daha iyi bir yaşam düşleme ve bunu yaşama fırsatı.

Böyle bir pandemiyi daha önce kimse tecrübe etmedi. Dolayısıyla hiç kimse de bundan sonra ulusal turizme start verme, turizm makinesini yeniden çalıştırma sorumluluğunu üstlenmedi. Hem devlet hem de her sorumlu kurum, mutlak önceliği güvenlik olarak belirledi ve bunu şansa bırakmadı. Turistlerin ve turizm çalışanlarının sağlığını korumak elimizde. Tutarlı ve eksiksiz bir operasyon planlıyoruz.

Yunanistan Turizm Bakanı Harry Theoharis1



Bu Haber 15.06.2020 - 09:33:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.