Yeşil Kundura Topkapı’daki Yeşil Plaza binasını ikiz otel yapacak

Yeşil Kundura Topkapı’daki Yeşil Plaza binasını ikiz otel yapacak
Yeşil Kundura Topkapı’daki Yeşil Plaza’yı otel yapacak, yanına bir otel daha inşa ederek İkiz Otel olarak işletecek.


Yeşil Kundura Topkapı’daki Yeşil Plaza’yı otel yapacak, yanına bir otel daha inşa ederek İkiz Otel olarak işletecek.  Havalimanı ve kent merkezine çok yakın bir noktada. Binada Engin Yeşil’in yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü Yeşil Kundura, Yeşil İnşaat, Yeşil Holding ve Ortadoğu Enerji’nin merkezleri var. Binanın önemli bir kısmını ise depremde binaları zarar gören İstanbul Vergi Dairesi kullanıyor. Plazanın diğer katlarında da birçok şirket kiracı olarak yer alıyor. Yeşil Holding’in Patronu Engin Yeşil, bu plazayı otele çevirecekmiş. İki yıl sonra Yeşil Plaza’nın yerine beş yıldızlı bir otel kurulacakmış.Henüz işletme için herhangi bir otel zinciriyle görüşülmemiş. Ancak ünlü zincirlerden biri düşünülüyormuş.

Yeşil Plaza’nın arka tarafında ikinci bir arsa daha var. Buraya da ikinci bir kule dikilip yine otel açılacakmış. Ayakkabı sektöründen sonra Innovia markalı konutlarla inşaatta hızlı adımlarla ilerleyen Engin Yeşil, iki yıl sonra ikiz otel sahibi olacakmış. (Para Dergisi)


Bu Haber 08.08.2012 - 15:39:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ahmet park 09.08.2012 - 08:10

    koskoca patronların bitmez tükenmez egoları.BEŞ YILDIZLI OTEL YAPACAĞIZ.Bölgenin iş hacmi , müşteri profili neye ihtiyaç duyar onunla ilgilenen yok.Yeter ki BEŞ OLSUN. Sonra sat üç yıldız fiyatına.Haberde ki sadece bir örnek.Sorun genel.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.