Wyndham yeni markasıyla Avrupa'ya İstanbul'dan girdi

Wyndham yeni markasıyla Avrupa'ya İstanbul'dan girdi
Wyndham Hotels and Resorts, La Quinta markasını Avrupa'da ilk olarak İstanbul'da açtı.


80’in üzerinde ülkede, 20 markası altındaki 9 bin 200’den fazla oteliyle dünyanın en büyük otel franchise veren şirketi Wyndham Hotels & Resorts, 404 odalı La Quinta by Wyndham İstanbul Güneşli otelini açarak La Quinta by Wyndham markasını ilk kez Avrupa’ya taşıdı. Böylece marka, ziyaretçilerle Amerika kıtaları dışında ilk kez buluştu.

Kuzey Amerika ve Latin Amerika’da bulunan 900’ün üzerindeki oteliyle üst-orta segmentinde konumlanan La Quinta by Wyndham, La Quinta markasının otel franchise ve yönetim faaliyetlerini 2018 yılında satın alarak, şirketin dünya çapında sunduğu hizmetlerini ve geniş marka yelpazesini daha da güçlendirmişti.

Wyndham'ın İstanbul’da açtığı yeni La Quinta’nın otel ile Avrupa pazarına girmesi, aynı zamanda markanın uluslararası alandaki büyüme trendinin bir parçası. Wyndham 2019 yılında, Dominik Cumhuriyeti’nde beş yıl içinde sekiz otel açarak Karayipler pazarına grime planını açıklamıştı. 2018 yılında Leon ve Santiago kentlerinde yeni inşa edilen otellerle, La Quinta’nın Meksika ve Şili’deki varlığı da güçlenmişti.

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı ve Genel Müdürü Dimitris Manikis, şunları söyledi:

“Kaliteli, güvenilir hizmeti ve misafirlere sunduğu harika deneyimlerle uzun yıllardır tanınan La Quinta markasını Avrupa’ya getirmekten ve marka arzımızı Türkiye gibi önemli bir pazarda genişletmekten büyük bir heyecan duyuyoruz. La Quinta’nın Wyndham ailesine katılmasının ardından, markayı dünya çapında büyütmek için muazzam fırsatlar gördük. İstanbul yalnızca 2018’de 13 milyonun üzerinde uluslararası ziyaretçi ağırlayarak tüm zamanların rekorunu kırdı ve tarihi, kültürel ziyaretler ve iş seyahatleri açısından inanılmaz çeşitlilikte imkanlar sunuyor. Ziyaretçiler için dünyanın en cazip şehirlerinden olan İstanbul, La Quinta’yı Avrupa ile buluşturmak için mükemmel bir seçenek oldu.”



Bu Haber 31.01.2020 - 17:14:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.