Wyndham Grand İstanbul Kalamış otele, 'Avrupa'nın iş oteli' ödülü

Wyndham Grand İstanbul Kalamış otele, 'Avrupa'nın iş oteli' ödülü
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards'da ödül kazandı.

Dünyada sadece lüks segmentteki konaklama faaliyetlerini değerlendiren Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards ödül töreni bu yıl 6 Ekim’de Yunanistan’ın Girit adasında gerçekleşti. Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, SIGNUM VIRTUTIS olarak tanımlanan ‘Avrupa’nın İş Oteli’ ödülüne layık görüldü. Ece Vahapoğlu’nun sunduğu gecede 15 farklı ülkeden kazananlara ödülleri verildi.

'AVRUPA'NIN İŞ OTELİ'

Out of the Blue Capsis Elite Resort Otel’de gerçekleşen galaya dünyanın birçok ülkesinden katılım gerçekleşti. Türkiye başta olmak üzere Fiji, Avusturya, Zanzibar, Nijerya, İsviçre, Norveç, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya, Endonezya, Maldivler, Mauritius, Kıbrıs, Güney Afrika ve Çek Cumhuriyeti'nden ödül almaya hak kazanan ülkeler organizasyonda boy gösterdi. Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Türkiye’yi temsil ettiği organizasyonda ‘Avrupa’nın İş Oteli’ ödülünü aldı.

‘EKİBİME TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM’

Ödülü almaktan gurur duyduklarını söyleyen Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Genel Müdürü Mustafa Alparslan “Ülkemizi ve Wyndham Hotels&Resorts markamızı bu denli başarıyla temsil eden ve dünyaya adımızı duyuran tüm ekibime ve desteğini esirgemeyen Wyndham Kalamış Dostlarına gönülden teşekkürü bir borç biliyorum. Her özelliği, her yaptığıyla fark yaratan otelim ve muhteşem ekibimle büyük gurur duyuyorum. Daha iyiye, daha yüksek kaliteye ve daha güzele olan yolculuğumuz hızlanarak devam edecek” diye konuştu.


Bu Haber 10.10.2018 - 10:57:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.