WTM Londra fuarı bu yıl yapılacak mı?

WTM Londra fuarı bu yıl yapılacak mı?
Pandemi nedeniyle kafalarda oluşan sorulardan biri de fuarların bu yıl yapılıp yapılmayacağı. Dünyanın önde gelen turizm fuarlarından WTM Londra, konuyla ilgili açıklama yaptı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

WTM Londra Fuar idaresi, Covid-19 pandemisine rağmen kasım ayına yapılacağını açıkladı. İngiltere'deki turizm etkinlikleri sanal formatlara dönüştürülürken WTM Londra, eski yıllarda olduğu gibi ExCel alanında fuarın gerçekleşeceği konusunda ısrarlı.

Fuarın kasım ayında düzenlendiğini açıklayan WTM Londra fuar idaresi, fuarın hangi çapta yapılcağı veya daha esnek iptal koşulları sunulup sunulmayacağı sorularına yanıt vermedi.

WTM Londra Kıdemli Fuar Direktörü Simon Press, küresel turizmin yeniden başlatılması için WTM Londra'nın hiç olmadığı kadar önemli hale geldiğini ileri sürdü. Press, fuar katılımcılarına en üst düzeyde hijyen ve güvenlik sunmak için İngiltere Sağlık Bakanlığı ile yakın bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

Sezon öncesi ilk fuar olma özelliği taşıyor

WTM Londra fuarı, bir sonraki sezona ilişkin ilk turizm fuarı fuarı olduğu için sektör için önem taşıyor. Turizmciler bir sezona ilişkim ilk trendleri bu farda öğreniyor.



Bu Haber 06.06.2020 - 11:36:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.