Ünlü turizmciden Tatilmanya ile ilgili şok açıklamalar

Ünlü turizmciden Tatilmanya ile ilgili şok açıklamalar
AKTOB Başkan Yardımcısı ve Delphin Otelleri Yönetim Kurulu üyesi Tolga Cömertoğlu, sezon başında tatilmanya’nın kendi otelleri adına bir web sitesi açıp, satış yapmaya çalıştıklarını ve bunu son anda engellediklerini açıkladı.

 

Eda Özsoy – Turizm Güncel
 
Tatilmanya ile ilgili skandalların ardı arkası kesilmiyor. AKTOB Başkan Yardımcısı ve Delphin Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Cömertoğlu, twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla turizm sektörünü salladı.
Cömertoğlu, sezon başında tatilmanya’nın kendi otelleri adına bir web sitesi açıp, satış yapmaya çalıştıklarını öne sürdü.
 
SAHTE OTELİN SAHTE GÖREVLİSİ!

Turizm Güncel’e açıklamalarda bulunan Cömertoğlu, şunları söyledi;

 “Bu kişilerin sezon başında bizim otelimiz adına bir web sitesi açtığını fark ettik. Daha doğrusu müşterilerimiz aracılığıyla öğrendik. Bunun üzerine hemen sahte web sitesinde verilen telefon numarasını müşteriymiş gibi aradım. Karşıma sahte bir otel yetkilisi çıktı ve bana otelimi anlatmaya başladı. Bunun üzerine hemen harekete geçip, Semih Aka’yı aradım. Kendisi bana bir yanlışlık yapıldığını ve hemen durumun düzeltileceğini söyledi. Semih Aka ile konuşma kayıtlarım elimde. Dilerse avukatı beni arayabilir. Daha sonra da sahte web sitesini hemen kapattılar.”
 
SİTENİZİ MUTLAKA KONTROL EDİN

Tatilmanya’nın birçok otelin sahte web sitesi açabileceğini iddia eden Cömertoğlu, tüm otelcilere şu çağrıda bulundu:

“Arkadaşlar, sezon başında google’dan baktığımda bu sahte web sitesinin bizim sitemizin bile üstünde olduğunu gördüm. Siz de lütfen google’den kendi otelinizin web sitesini kontrol edin. Çünkü sahte web siteleriyle karşılaşabilirsiniz.”
 


Bu Haber 27.08.2014 - 14:13:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Tolga Comertoglu 30.08.2014 - 09:04

    Sevgili Mustafa Genckurt oncelikle sunu bilmeni isterimki o tarihte tamamen tesaduf eseri keni otelimizi internette ararken buldum diger otellere yapildigindan sonra haberdar oldum Sevgili Turizmci ben haber duskunu meraklilardan biri degilim Eda cok sevdigim bir arkadasimdir telefonda konusmamiza istinaden yapilmis bir haberdir sevgili Eda koymak isterse smokinli ,tshirtlu nasil isterse resim vardir elindeBenim yaptigim is onemli resmimi bir esim begensin yeter kurumsal kimlik konusuna gelince o imajini yeni olusturmya calisan yada olmayani gostermek icindir beni bilen bilir hepinize sevgiler saygilar

  • Turizmci 28.08.2014 - 06:14

    Tolga Bey , basına güncel bir resminizi verin artık. Yazın ortasında kaşkollu paltolu bir resim kurumsal iletişime uygu düşmüyordiye düşünüyorum.

  • Musteri 28.08.2014 - 04:18

    Ben Odemeyi WEB sayfası uzerınden yaptım. Onu bunu ( sahte web sayfası ) bilmem ,bilmek zorundada degilim .Konaklama Tarihi gelince Otelin kapisındayım , isterse almasin . Kontrol etseydi web sayfasını. Yapmasaydı anlasma bu tıp adamlarla .

  • turizmdebuaksam 28.08.2014 - 08:36

    Bir ülkenin gönenci, devletin saydamlığı, ulusun onuru, yurttaşların istek ve kararına bağlıdır.

  • BÜNYAMİN GİRENES 27.08.2014 - 10:29

    Bir çok otele ait bu şekilde şu an aktif site var.Özellikle muhafazakar oteller ve Kıbrıs otellerinin..

  • mustafa Gençkurt 27.08.2014 - 06:18

    Sayın Cömertoğlu madem yakaladınız camiayı bilgilenirmek için zamanında herhangi bir girişimde bulundunuzmu?Burada önemli olan konu sanıyorum budur

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.