Antalya’ya gelen Ukraynalı turist sayısı nasıl 1 milyona çıkar?

Antalya’ya gelen Ukraynalı turist sayısı nasıl 1 milyona çıkar?

Ukrayna’ın Antalya Konsolosu Viacheslav Khomenko, 12 ay tarifeli seferler yapılması durumunda, Ukrayna’dan Antalya’ya gelen ziyaretçi sayısının 1 milyonu bulacağını söyledi.


Antalya Ticaret ev Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin’i ziyaret eden Viacheslav Khomenko, Ukrayna’dan Antalya’ya gelen turist sayının artması için 12 y devam eden tarifeli uçak seferlerine ihtiyaç olduğunu belirtti.

Bu yıl 800 binin üzerinde Ukraynalı turistin Antalya’yı ziyaret etmesini beklediklerini ifade eden Khomenko, bu sayının 1 milyona çıkabileceğini ancak bunun için Ukrayna’dan Antalya’ya 12 ay tarifeli uçak seferi yapılması gerektiğini söyledi. Viacheslav Khomenko

Bu seferlerin olması hem turizmdeki çeşitliliğe katkı sunacak hem de Ukraynalı yatırımcıların Antalya pazarına daha kolay ulaşmasını sağlayacaktır. Bu açıdan direkt sefere büyük önem veriyoruz” dedi. Direkt seferler sayesinde yalnızca Ukrayna’dan Antalya’ya gelenler değil Antalya’dan Ukrayna’ya gelenlerin sayısında da ciddi artış yaşanacaktır. Yatırımcılar ve turist olarak Ukrayna’yı ziyaret etmek isteyenler direkt seferler sayesinde çok daha rahat hareket edebilirler” şeklinde konuştu.



Bu Haber 24.08.2019 - 12:24:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Pazar Çeşitliliği + Turiste Teşvik 24.08.2019 - 04:36

    Sayın ATSO Başkanımıza şunları aktarmak isterim. Turizm Gelirlerimiz ve Turist sayımızın artması için Turizm Pazarı Çeşitlemdirilmesi Şarttır. Şuan Rusya ve Almanya üzerine kurulu bir turizm hayatımız var. Biz Ana pazarlarımızı en az 4 ayrı ülke olarak ele almalıyız. ÇİN yılda 150 Milyon turist gönderiyor bize ne kadar geldi? Biz ÇİN den neden fazla turist alamadık? Ama bizi çok seviyorlar. Mutlaka ÇİN pazarına yönelik çalışmalar yapılmalıdır. Antalya Tanıtım AJANSI yetkilisi Sayın Başkana sesleniyorum ACİL olarak bu ajansı yeni pazarlar bulmak için çalıştırın. Japonya Hindistan Bu ülkeler turizme aç. Alman antalya ya geliyor belki 20 kez gelmiş otelden çıkmıyorrrrr para harcamıyorrrr heryeri gezmiş adam doymuş kafa dınlemeye gelıyor otele. O yuzden Tarihi Doğal güzelliklerimizin değerini bilecek pazarlara açılmalıyız. ÇİN den ilk defa ülkemize gelecek olan turistlere Kişi Başı 300 TL Günlük Tur hediye çeki verin Bu çekleri alabilmek için en az 4 kişilik aile veya arkadaş grubu olmak gerekir en az 7 gece konaklama şartı aranmaktadır ve mutlaka Acente üzerinden gelinmesi şartı konulmalıdır bunu da acentelerin satmış olduğu turlarda kullanabilmelidir. Otellere teşvik vermek yerine ilk defa ülkemize gelecek olan turistlere teşvik verin harcama yapmasını sağlayın. 46.Kombyar

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.