TÜRSAB uluslararası turizm frumu düzenliyor

TÜRSAB uluslararası turizm frumu düzenliyor
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), 1. Uluslararası Turizm Forumu ile dünya genelinde pandemiden en çok etkilenen turizm sektörünü ‘Yeniden Doğuş’ sloganıyla bir araya getirecek.


Uluslararası turizm profesyonellerinin ve sektör temsilcilerinin katılımlarıyla 20-21 Nisan 2021 tarihleri arasında online olarak düzenlenecek forumda, turizmde kamera arkasından havacılığa, yapay zekadan yeşil turizme kadar turizmi destekleyen her konu ile ilgili görüşler paylaşılacak.

Turizm sektörünün var olma mücadelesi verdiği bu zorlu dönemde düzenlenen 1.Uluslararası Turizm Forumu’nda; ‘Ekonominin Yeni Yol Haritası’ paneli ile Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler, ‘Yarış Yeniden Başlıyor?’ paneli ile değişen rekabet ortamı, ‘Havacılıkta Yeni Yön, Salgından Sonra Uçmak’ paneli ile havacılık sektöründeki yeni yaklaşımlar, ‘Pandemiyle Değişen Konaklama Sektörü’ paneli ile sektördeki hizmet anlayışı ve uygulamaların nitelikleri, ‘M.I.C.E. Sektöründe Yeni Dönem: Nereden Başlamalı?’ paneli ile fuar ve toplantı organizasyonlarının geleceği, ‘Sırada ne var? Zekâ ve Big Data’nın Rolü’ paneli ile dijital dünyadaki değişimin hızı, ‘Turizmin Yeni Rengi Yeşil’ paneli ile sürdürülebilirlik, çevre ve iklim değişikliği ile sektördeki değişimler, ‘Turizmde Kamera Arkası’ paneli ile pazarlama ve tanıtım alanında tüketicinin beklentileri, ‘X, Y, Z, Alfa Derken Her Şey Birbirine Mi Girdi?’ paneli ile kuşaklar arasındaki geçişler ve ‘Değişimin Hızı Etkileşimdedir’ paneli ile sosyal medyanın turizm sektörü üzerindeki etkileri değerlendirilecek.

Online olarak düzenlenecek panel ve oturumlar, gün boyu TÜRSAB TV web sayfası ile Facebook, Instagram ve Youtube kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Uluslararası Turizm Forumu Program TR için tıklayın.

Uluslararası Turizm Forumu Program ENG için tıklayın.



Bu Haber 17.04.2021 - 21:31:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.