''Sesiniz olmaya devam etmek istiyoruz''

''Sesiniz olmaya devam etmek istiyoruz''

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya, Antalya'da seyahat acenteleriyle buluştı. Yoğun katılımın olduğu toplantıda konuşan Firuz Bağlıkaya acentelere, ''Sesiniz olmaya devam etmek istiyoruz.'' mesajı verdi.


TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, 14 gün sonra gerçekleşecek TÜRSAB Genel Kurulu öncesinde Antalya’da 750 seyahat acentesi temsilcisi ile bir araya geldi. Seçim öncesi tüm Türkiye’den acente temsilcileri ile birlikte Antalya Lara’da kampa giren TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, katılımcılar ile birlikte istişare toplantıları gerçekleştirerek, önümüzdeki senenin yol haritasının çizilmesi kapsamında görüşmeler yaptı. Ardından seyahat acentesi temsilcilerine TÜRSAB Rota projesiyle ilgili eğitim ve bilgilendirmeler yapıldı. “Büyük Antalya Buluşması”nın ikinci gününde düzenlenen gala yemeğine ise Antalya, Alanya, Kemer, Side ve Kaş bölgelerinden 750’nin üzerinde acente temsilci katıldı.

''Yasa benim değil, hepimizin''

21 aylık görev süresi boyunca verdikleri sözleri tutmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden TÜRSAB Başkanı, yeni yasa süreciyle ilgili katılımcılara bilgi verdi. Bağlıkaya, “Yasamızı en kısa sürede meslektaşlarımızın da görüşlerini alarak, Bakanlık bürokratlarıyla birebir uzun süren çalışmalar sonrasında tamamladık. Sayın Bakanımız, sektörün yeni kurulmuş dernekleri de dahil, en az üç dört toplantı yaptı ve taslağının tamamlandığı yönünde açıklamalarda bulundu. Yasamızın; Bakanımızın basındaki açıklamaları doğrultusunda aralık ayı içinde mutabık kaldığımız hali ile Meclis’e sevk edilmesini bekliyoruz. Bu yasa benim yasam değil, bu yasa hepimizin çıkarlarını, menfaatlerini koruyan, geleceğe umut ile bakmamızı sağlayacak bir yasa. Mesleğimizin, Türkiye turizminin, bu sektörden ekmek yiyen çocukların, geleceğini bu meslekten inşa eden meslektaşlarımızın yasası” ifadelerini kullandı.

Değişim devam ediyor, bir dönem daha sesiniz olmak istiyoruz''

Birliğin kurumsallaşması için büyük çaba sarf ettiklerini ifade eden Bağlıkaya; “TÜRSAB, şu anda her birimiyle şeffaf bir kurum. Birliğimizin belgesiz hiçbir harcaması yok. Belgesiz hiçbir geliri de yok. Değişim devam ediyor, bir dönem daha size hizmet etmek, sesiniz olmaya devam etmek istiyoruz. TÜRSAB ailemizin değerli üyeleri olarak bir olmaya devam edelim. Bu birlik ve beraberliği çok daha kararlı ve emin adımlarla sürdürmek için yine sizlerin enerjisine, gücüne, fikirlerine ve desteğine ihtiyacımız var. 23. Dönemde bize gösterdiğiniz güven ve destek için bir kez daha siz değerli üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

''Sandıktan çıkan sonuç TÜRSAB'ın geleceğine ışık tutsun''

Firuz B. Bağlıkaya konuşmasında 30 Kasım – 1 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan seçimli TÜRSAB Genel Kurulu’na da değindi. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Bağlıkaya; “Bu seçimlerde oyunuzun rengi ne olursa olsun, sandığın iradesinden çıkan sonuç, TÜRSAB'ın lehine olsun, geleceğine ışık tutsun. Bu dönemde istemeden de olsa gönül kırdıysak affola” dedi. Hatamız varsa da bunlardan ders çıkaracağız diyen TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, bu süreçte seyahat acentelerinin önerileri, eleştirileri ve fikirlerinin kılavuzluk görevi göreceğini belirtti.



Bu Haber 18.11.2019 - 08:08:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.