'TÜRSAB'ın elini hac ve umre acentelerinin cebinden çektik'

'TÜRSAB'ın elini hac ve umre acentelerinin cebinden çektik'

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen '21. Uluslararası Hac Umre Turizm Forumu ve Hac Umre Turizmi Hizmetleri Fuarı'nın açışında konuşan TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, TÜRSAB'ın elini hac ve umre acentelerinin cebinden çektiklerini söyledi.


Fuarın açılış töreni öncesinde TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ile Hac ve Umre Seyahat Acentaları Derneği (HURSAD) üyelerinin katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda; HURSAD Onursal Başkanı Mehmet Uzuner, HURSAD Başkanı Diyaeddin Şahin ve TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, birer konuşma gerçekleştirdi. HURSAD Başkanı Diyaeddin Şahin, yaptığı konuşmada HURSAD üyelerinin, başkan olduğu günden bugüne Firuz Bağlıkaya’yı desteklediklerini ve destekleyeceklerini açıkladı. HURSAD Başkanı Mehmet Uzuner, Firuz Bağlıkaya’ya iki yıl önce verdiği sözleri tuttuğu için üyeleri adına teşekkür etti.

hursad

HURSAD’dan Firuz Bağlıkaya'ya destek

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, konuşmasına hac umre acentelerine teşekkür ederek başladı. 2 yıl önce yola çıkarken hac umre acentelerinin sorunlarını tespit ettiklerini ve acenteleri yüklerinden kurtarmak için attıkları adımları anlattı. Bağlıkaya; "TÜRSAB acenteler üzerine yük olmak için değil, onlara destek olmak için kuruldu. Söz verdiğimiz gibi hac ve umre acentelerinin cebinden elimizi çektik. Bundan sonraki dönemde de biz yönetimde olduğumuz sürece, hiçbir segment için buna izin vermeyeceğiz. TÜRSAB’ı çağdaş, medeni, yazılı kurallarla yönetilen, kurumsal bir yapı haline getirmeye çalışıyoruz" dedi.

15 bine yakın seyahat acentesi temsilcisi katılacak

Mekke-Medine otelleri, transfer ve yemek firmaları ile vize şirketlerinin katıldığı fuarda stantları ziyaret etti. 2 gün sürecek fuarı 15 bine yakın seyahat acentesi temsilcisi ve turizm profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.



Bu Haber 29.08.2019 - 09:44:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.