Türkiye'de kaybolan Rus turistin cesedi bulundu

Türkiye'de kaybolan Rus turistin cesedi bulundu
Bir polis yetkilisinin Sputnik’e aktardığı bilgiye göre kaybolan 20 yaşındaki Rus turist Ragin’in cesedi, Burgazada’da bulundu.

Yetkili, “Burgazada polisine, denizde kayalıkların yakınında genç bir adamın cesedinin bulunduğuna dair bilgi ulaştı. Polisler, belirtilen noktaya ancak deniz yoluyla ulaşabildi. Bölgenin incelendiği sırada, içinde Makar Ragin adına pasaport fotokopisinin olduğu bir çanta bulundu. Kendisine ait olduğu belirlenen cesedi, adli tıp incelemesi için morga kaldırıldı” açıklamasında bulundu.

Rusya’nın İstanbul Başkonsolosluğu’ndan bir yetkili, Sputnik’e demecinde, polisin verdiği bilgiye göre Makar Ragin’in arama çalışmalarının sürdüğü adalardan birinde bir gencin cesedinin bulunduğu, kişinin kimliğinin henüz belirlenmediğini aktarmıştı.

Yetkili, “İstanbul polisinin bildirdiği üzere Adalar’dan birinde genç bir insanın cesedi bulundu. Ölümün şiddet sonucu meydana geldiğine dair izlerin olup olmadığı şimdilik bilinmiyor. Kişinin kimliği henüz belirlenmedi” diye konuşmuştu.



Bu Haber 11.08.2021 - 12:01:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.