Türkiye, Thomas Cook-Hindistan ile turizm anlaşması imzaladı

Türkiye, Thomas Cook-Hindistan ile turizm anlaşması imzaladı

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), talebi ve ziyaretçi sayısını artırmak amacıyla Hindistan'ın önde gelen iki turizm şirketi Thomas Cook-Hindistan ve SOTC ile anlaşma imzaladı.


Turizm Güncel

TGA, yüksek potansiyelli Hindistan pazarından Türkiye'ye dönük seyahatleri artırmak amacıyla ülkenin önde gelen iki turizm şirketi Thomas Cook-Hindistan ve SOTC ile iş birliği anlaşması imzaladı. Yapılan iş birliği, destinasyona dönük farkındalık oluşturmaya ve ziyaretleri artırmaya odaklanacak.

Thomas Cook ile SOTC’un verileri, kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte Hindistan'da güçlü bir bastırılmış seyahat talebinin ortaya çıktığını gösteriyor. Vize kolaylığı nedeniyle ek avantaj sunan Türkiye gibi destinasyonların Hindistan'da büyük ilgi gördüğüne dikkat çekiliyor. TGA, Thomas Cook ve SOTC, Türkiye'yi ziyaret etmek Hindistanlılara ilham vermek ve talebi artırmak amacıyla hem ürün geliştirmeye hem de geniş ölçekli pazarlama çalışmalarına odaklanacak.

Türkiye'nin çok yönlü yapısını ve Asya ile Avrupa'nın birleştiği noktadaki benzersiz konumunu sergileyen ürünlerin Thomas Cook ve SOTC tarafından özenle tasarlandığı kaydedildi.



Bu Haber 13.07.2022 - 14:02:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.