Gaziantep’e 273 milyon TL yatırımla, 240 odalı 5 yıldızlı otel yapılacak.
Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi, 15 Temmuz Mahallesi 5221 ada 5 parseldeki 10 bin metrekarelik arazi üzerine 273 milyon 40 bin TL yatırımla 5 yıldızlı otel yapılacak.
Yükseller Mir Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılacak otelde 240 odanın yanı sıra lobi bar, yemek salonu, oturma salonu, çok amaçlı (balo) salonu, toplantı salonları, kafeterya, kapalı otopark alanları faaliyet gösterecek.
Otelin inşaat aşamasında 25, işletme aşamasında ise 50 kişinin istihdam edilmesi planlanıyor.
Otel projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından ÇED süreci başlatıldı.
Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.
www.turizmguncel.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Turizm Güncel A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Copyright © 2018 - Tüm hakları saklıdır. Turizm Güncel
Tasarım & Yazılım Altyapısı DataNet Bilgi Teknolojileri