'Türkiye rezervasyonları yüksek EB indirimleri sayesinde iyi gitti'

'Türkiye rezervasyonları yüksek EB indirimleri sayesinde iyi gitti'
Seyahat pazarında 100. yılını geride bırakan Alman tur operatörü Schauinsland Reisen, 2017'de hem cirosunu hem de yolcu sayısını arttırmayı başardı. Türkiye'ye dönük erken rezervasyonlarda (EB) yüksek indirimler sayesinde güçlü bir büyüme kaydettiklerini açıklayan şirket temsilcileri, Türkiye talebinin 2018 yılında canlanmaya devam edeceğini söyledi.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Bir aile şirketi olan Schauinsland-Reisen, 2017 yılında cirosunu yüzde 7.2 oranında arttırarak 1.2 milyar euroya yaklaştırdı. Müşteri saysını ise yüzde 4.4 oranında arttıran şirketin lokomotif destinasyonları ise yüzde 29 büyüyen Yunanistan, yüzde 36 büyüyen Mısır ve yüzde 28 büyüyen Maldivler oldu.

KAR MARJINI YÜZDE 3 ARTTIRDI

Schauinslan-Reisen'in toplam kapasitesinin sadece yüzde 15'inin iflas eden Air Berlin tarafından taşındığını açıklayan şirketin sahibi ve genel müdürü Gerald Kassner, kar marjlarının ise yüzde 3 arttığını kaydetti.



100. YILA ÖZEL RETRO BROŞÜRLER

2018 yılında 100. yılını dolduracak olan Schauinsland Reisen'in gelecek sezonda yüzde 5 büyüme hedeflediğini söyleyen Kassner ''2018 sezonunda kuruluşunun 100. yılına özgü ''100 yıl sonsuz tatil'' sloganıyla retro broşürler yaptıracağız.'' dedi.

YETİŞKİN OTEL SAYISI 200'E ÇIKIYOR

Ana ürünleri olan 'yetişkin oteli' sayısını yeni sezonda 200'e çıkaracaklarını ifade eden Kassner, MSC Cruises ile başlattıları kruvaziyer&plaj programına Aida Cruises'u da ekledikleri bilgisin verdi.

''YÜKSEK EB İNDİRİMLERİ SAYESİNDE TÜRKİYE...''

Önümüzdeki sezonda fiyatları büyük oranda sabit tutmayı planlayan Schauinsland Reisen, 2018'de Mısır'ın daha pahalı olacağını açıkladı. Türkiye'ye dönük erken rezervasyonlarda, yüksek indirimler sayesinde, güçlü bir büyüme olduğunun altını çizen Turizm Müdürü Andreas Rüttgers, ise ''Türkiye talebinin canlanmaya devam edeceğine eminiz.'' dedi.



Bu Haber 11.10.2017 - 14:16:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.