Türk Hava Yolları bilet satıyor, İlker Aycı 'uçmayacağız' diyor

Türk Hava Yolları bilet satıyor, İlker Aycı 'uçmayacağız' diyor
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın 'İlk etapta New York'a sefer düzenlemeyi planlamıyoruz' açıklamasına rağmen, şirketin New York biletlerini satmaya başladığı belirtildi.

Haziran ayından Türkiye'de hem iç hem dış seferlerin başlaması beklenirken, Türk Hava Yolları da hazırlıklara başladı. Türk Hava Yolları'nın 4 Haziran'dan itibaren iç hat uçuşlarına, 10 Haziran'dan itibaren de dış hat uçuşlarına başlaması bekleniyor.

Öte taraftan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın yaptığı 'İlk etapta New York'a sefer düzenlemeyi planlamıyoruz' açıklamasına rağmen, THY İstanbul-New York-İstanbul seferlerinde bilet satışlarına başladı.

Airport Haber'de yer alan habere göre, İstanbul-New York seferleri (ekonomi sınıfı) yaklaşık 1000 dolara, New York-İstanbul seferleri ise ortalama 1500 dolara satışa sunuldu.

Ayrıca ABD'den sonra dünyanın en çok vaka ve ölüm görülen ülkesi olan Brezilya'nın Sao Paulo şehrine de direkt uçuşlar için bilet satışı başladı.

thy_new_york



Bu Haber 28.05.2020 - 09:06:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Ahmad Kashoush 02.06.2020 - 04:38

    Hello , May I know when I can travel from Bulgaria Sofia to İstanbul, thank you .

  • Nilgün ünlü 01.06.2020 - 06:32

    Dolandırıcılık mı bu

  • Özkan çetinkaya 29.05.2020 - 05:37

    Bana göre thy en iyi hizmet veren bir hava yoluydu yanlız bu uçuş yasakları başladıktan sonra ne oldu bilmiyorum mobil üzerinden biletleri bir türlü tarih değişikliğine gidemiyoruz saatlerce muhattap bulmaya çalışıyoruz bakın pegasusun geçmişine kaç yıllık sistemleri üzerinden çok kolay bilet değişikliği yapabiliyorsunuz 2 hava yolununsa telefonla hizmetleri sıfır saatlerce canlı muhattap arıyorsunuz.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.