Turizm şirketi Antalya'daki merkezine cazip maaşla personel alıyor 

Turizm şirketi Antalya'daki merkezine cazip maaşla personel alıyor 
Almanca konuşulan ülkelerde Türkiye spesiyalisti olarak faaliyet gösteren Bentour, Antalya’daki merkezine personel alıyor.

Almanca konuşulan pazarlada sahibi tarafından yönetilen en büyük Türk tur operatörü olan Bentour, Antalya’daki merkezindeki değişik departmanlarda görevlendirmek üzere personel alımı yapıyor.

Pazarlama departmanına Türkiye’nin her yerinden başvuru yapılabilecek

Marketing/Pazarlama elemanı (Sadece Almanca bilen), Rezervasyon elemanı (Almanca ve/veya İngilzice bilen), Yield/fiyat analisti (Almanca ve/veya İngilzice bilen), EDV- veri giriş elemanı (Almanca ve/veya İngilzice bilen) pozisyonlarına personel alımı yapılırken, pazarlama departmanına Türkiye’nin her yerinden başvurulabilecek.

Cazip maaşlar ve ek avantajlar sağlanacak

İyi derecede Almanca (ana dili seviyesinde ve/veya İngilizce) konuşan, MS Office programlarına hakim, iletişim becerileri ve insan ilişkileri güçlü, sorun çözme becerisi yüksek, takım çalışmasına uygun ve iş disiplinine sahip; titiz, dikkatli, düzenli, sistemli çalışan ve işine saygı duyan adaylarla çalışacak olan şirket; birlikte çalışlacağı personele kendini çok yönlü olarak geliştirme, dinamiği yüksek, samimi bir çalışma ortamı ve modern bir iş yeri sunmanın yanında, cazip maaş ve ek avantajlar sağlayacak. 

Bentour’un Antalya merkezinde yukarıdaki pozisyonlarda çalışmak isteyenler +90 242 212 02 54 ve +90 549 772 77 67 (Sadece Almanca bilenler) numaralı telefonları arayarak veya ik@bentour.ch adresine mail göndererek başvuruda bulunabilecek.


Bu Haber 30.08.2023 - 12:54:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.