Tunç Soyer, 'İzmir Turizm Stratejisi'ni Ersoy'a sundu

Tunç Soyer, 'İzmir Turizm Stratejisi'ni Ersoy'a sundu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, hazırladıkları “İzmir Turizm Stratejisi”ni Mehmet Nuri Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ve Bakanlık bürokratlarına sundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, turizm sektörünün korona krizinin ardından nasıl toparlanacağı, sektörün beklentileri, işbirliği olanakları konusunda Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile çevrimiçi bir toplantı yaptı.

Bölge turizmi için birlikte adım atma konusunda istekli olduklarını belirten Soyer, hazırladıkları “İzmir Turizm Stratejisi”ni de Ersoy'a ve Bakanlık bürokratlarına sunduklarını söyledi.

Önümüzdeki süreçte turizm için çok belirleyici olacak hijyen konusunda turizmciler, esnaf temsilcileri, akademisyen ve bürokratlarla İzmit Turizm Hijyen Kurulu toplantısını yaptıklarını kaydeden Soyer, ''Bu kurulun olacağı kararlar ve belirleyeceği kriterleri yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız.'' dedi.



Bu Haber 08.05.2020 - 09:42:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mehmet Mehmetoğlu 09.05.2020 - 12:12

    İstanbul'da milleti aç bırakma uğruna her türlü yardıma taş koyan hükümet sizi mi dinleyecek Allahaşkına. He he diecekler ve geçiştirecekler. Siz onlara bakmayın ve bildiğiniz gibi, sizi engelleyemecekleri, yasalar çerçevesinde devam edin. Zaten sizin fikirlerinizin işe yarar olduğunu görünce, farklı paketleyip kendilerinin fikriymiş gibi orataya çıkacaklardır.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.