Tunç Soyer'den Hilton açıklaması: İzin vermem!

Tunç Soyer'den Hilton açıklaması: İzin vermem!
İzmir büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 yıldır faaliyette olan Hilton'un tabelasını indirdiği binayla ilgili açıklama yaptı.

İzmir'in sembol otellerinden Hilton, ani bir kararla 30 senedir işlettiği oteli kapatma kararı aldığını duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Tunç Soyer, otel binasının rezidans olarak kullanılabileceği iddiaları ile ilgili, “O görkemli binanın rezidansa dönüştürülmesine asla müsaade etmem” dedi.

Yeni Asır gazetesinde yer alan habere göre Tunç Soyer, yüzde 22'si İzmir Büyükşehir Belediye'sine ait olan binanın rezidansa dönüştürülebileceği iddiaları ile ilgili olarak, "Hilton İzmir'in ayrılması, üzücü tabii ki. Boşaltılan binanın nasıl değerlendirileceği konusunda bir şey söylemek için çok erken. Ata İnşaat ile oturup müzakere edeceğiz. Herkes şunu bilsin ki, o görkemli binanın rezidansa dönüştürülmesine asla müsaade etmem. Turizm dışında kullanılarak İzmir'e yapacağı prestij kaybına asla izin vermem" diye konuştu.



Bu Haber 21.09.2020 - 09:04:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Murat Gencer 21.09.2020 - 08:17

    Yaklaşık 1 ay önce Ata İnşaat Web sitesinden yatırımlarına baktığımda otelin adı Hilton olarak görünmüyordu. Belli ki residence planını çok önceden yapmışlar, yeni bir gelişme değil.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.