TUI'nin kiraladığı Nashira Resort Hotel yerli işletmeciye döndü

TUI'nin kiraladığı Nashira Resort Hotel yerli işletmeciye döndü
Manavgat Sorgun-Titreyengöl Mevkii’nde bulunan Nashira Resort Hotel&SPA, TUI grubu ile olan kira sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte, 2012 Ocak ayından itibaren işletmenin mülk sahibi EHA Grup tarafından işletilmeye başladı. Otelin birçok bölümü Renovasyondan geçirilirken, tesis 15 Nisan 2012 tarihi itibariyle yeni bir işletme yeni bir yüz ile misafirlerini karşılayacak.


Ocak ayında start verilen tadilat, bakım ve yenileme sürecini tamamlamak üzere olan Nashira Resort Hotel&SPA’nın tüm odaları ve genel misafir alanları baştan başa yenilendi. EHA Grup işletmelerinin ilkesi olan kaliteli hizmet ve üst düzey misafir memnuniyeti hedefleri doğrultusunda yenilenen Nashira Resort Hotel&SPA, sadece bölgenin değil Türkiye’nin parlayan yıldızı olmaya hazırlanıyor. 
 
EHA Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Üyesi Ezgican Aydoğan yaptığı açıklamasında, “ Tesisimizin mimari ve konfor olarak yenilenmiş olmasının önemi kadar; başarının, kaliteli hizmet ve misafir memnuniyetiyle ölçüldüğü turizm sektöründe, yönetici ve uygulayancıların da profesyonellerden seçilmiş olması da son derce önemli. Bu nedenle yönetim kadromuzu da özenle oluşturduk, işletmemiz genel müdürlüğüne Sayın Süleyman Gürpınar getirilmiş olup diğer departman yöneticileri ve hizmet kadrolarımız da itinayla istihdam edilmektedir. 15 Nisan’dan itibaren misafir ağırlamaya başlayacak olan tesisimizin tüm hizmet noktalarıyla farklılık yaratacağına inanıyoruz. Bu vesile ile 2012 yaz sezonun başta ülkemize, partnerlerimiz olan seyahat acentelerine, tüm işletme sahiplerine ve sektör çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Nashira Resort Hotel&SPA tecrübeli ve yeni Genel Müdürü Süleyman Gürpınar ise yaptığı açıklamasında“ Tesisimizde çok ciddi bir renovasyon çalışması yapıldı. Genel alanlar dış outletler ve tüm odalar adeta baştan yaratıldı. Tesisimizin yeni sezon açılış tarihi 15 Nisan. Bu yıl iyi bir turizm sezonu bizleri bekliyor. Tesisimiz Nashira Resort Hotel&SPA gerek yapısı, gerek doğal ortamı gerekse de mimari yapısı ile tercih sebebi oluşturuyor. Özellikle katıldığımız son fuarlardan çok olumlu gelişmeler ile döndük. Son Rusya fuarından sonra çok ciddi talepler almaktayız. Ayrıca yükselen pazarlarımız Avrupa ve iç Pazar. Özellikle iç pazarımız çok ciddi bir dinamik oluşturuyor” dedi. (Halil Öncü)
 


Bu Haber 06.04.2012 - 12:11:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.