TUI'nin A takımında önemli değişiklikler

TUI'nin A takımında önemli değişiklikler
Dünyanın en büyük seyahat grubu TUI'nin yönetim yapısı 1 Ocak 2021 itibariyle değişiyor. Grup içinde pek çok rol değişirken, bazı isimler de şirketle yollarını ayırıyor.

TurizmGüncel

Seyahat devi TUI, yönetim yapısında köklü değişikliğe gidiyor. Sebastian Ebel grubun yeni Finans Direktörü olurken, bu görevde bulunan Birgit Conix ise yıl sonunda şirketle yollarını ayırıyor.

Peter Krüger ise şirketin havayolları, kruvaziyer işletmesi, ortak otel girişimleri ve M&A Yönetim Kurulu'nda sorumluluk üstleniyor. Grubun Pazarlama Müdürü Erik Friemuth'un görev tanımı ise ''TUI Hotels & Resorts markaları ve Satış ve Müşteri Operasyonları için Grup sorumluluğu'' olarak genişletiliyor.

David Schelp, TUI Musement'in CEO'su olarak görev yapmaya başlıyor. 2002 yılında gruba dahil olan Schelp, şirketin dijitalleşme stratejisinde kilit rol oynayacak.

1 Ocak 2021 itibariyle gurun yürütme komitesi CEO Fritz Joussen liderliğinde şu isimlerden oluşacak:

Sebastian Ebel, Peter Krüger, Erik Friemuth and David Schelp, David Burling, Dr. Elke Eller, Frank Rosenberger, Elie Bruyninckx,  Thomas Ellerbeck,  Dr. Hilka Schneider.

Joussen: Pandemiden sonra çok şey değişecek

Şirketteki yeni yapılanmaya ilişkin açıklama yapan CEO Fritz Joussen, ''Turizm sektörü benzeri görülmemil bir krizin içinde olmaya devam ediyor. Pandemiden sonra çok değişecek. TUI'nin mevcut yeni yapısıyla, pandemiden sonra iyi bir başlangıç yapmak için şimdiden mümkün olan en iyi konumdayız.'' dedi.

EjtOJrpX0AAAhlS



Bu Haber 07.10.2020 - 10:22:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.