TUI, Yunanistan'a bu yıl kaç turist götürecek?

TUI, Yunanistan'a bu yıl kaç turist götürecek?

Avrupa'nın en büyük seyahat grubu TUI, bu yıl Yunanistan'a götüreceği yolcu sayısını açıkladı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Yunanistan'ın yeni Turizm Bakanı Harry Theoharis ile bir araya gelen TUI Grubu'nun CEO'su Fritz Joussen, hem konaklama hem de turizmin diğer alanlarında Yunanistan'a yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi.

''Yunanistan bu yıl da iyi bir performans gösterecek''

Yunanistan1ın, İspanya'nın ardından, TUI'nin ikinci büyük destinasyonu olduğunu kaydeden Joussen, geçtiğimiz yıllarda önemli büyüme gösteren Yunanistan'ın son dönemde artan rezervasyonlarla birlikte bu yıl da iyi bir performans gösterdiğini ifade etti. Joussen, ''Artan son dakika rezervasyonlarıyla birlikte TUI bu yıl da, tüm kaynak pazarlarda, Yunanistan'a dönük ciddi bir talep yakaladı.'' dedi.

Yunanistan'a 3 milyonu aşkın turist götürecek

Avrupa genelinde bu yıl Yunanistan'a 3 milyonu aşkın turist götürmeyi hedeflediklerini kaydeden Joussen, bu sayının TUI'yi Yunanistan destinasyonunda lider duruma getirdiğini açıkladı.

Büyüme stratejimizin merkezinde Yunanistan var''

Yunanistan'ın yeni Turizm Bakanı Harry Theoharis'i ziyet eden Fritz Joussen, TUI'nin güncellenmiş Yunanistan hedefleri konusunda onu bilgilendirirken, ''TUI'nin konaklama dahil, tüm iş alanlarındaki büyüme stratejisinin merkezinde Yunanistan bulunuyor.'' mesajını verdi.

Yunanistan'daki otel sayısı 49'a ulaştı

TUI'nin Yunanistan'daki otel sayısını arttırdığını kaydeden Joussen, son olarak Yunanistan merkezli Atlantica Hotels & Resorts ile yaptıkları işbirliği sonrası TUI'nin bu ülkedeki otel sayısının 49'a ulaştığını ve sadece bu yıl 6 yeni otel açtıklarını belirtti. Joussen, gelecek yıl Girit'te yeni bir Robinson Club açacaklarını da belirtti.



Bu Haber 08.08.2019 - 14:38:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.