Alman tur operatörü Türkiye'ye tarihinin en büyük programını hazırladı

Alman tur operatörü Türkiye'ye tarihinin en büyük programını hazırladı

Almanya'nın önde gelen tur operatörleri, bir yandan 2019 sezonunu teşvik etmeye çalışırken bir yandan da 2020 yaz sezonu satışlarına başladı.
tui-travel-turkiyeye-tarihinin-en-buyuk-tatil-programini-yapiyor


TurizmGüncel - Dış Haberler

Yavaş seyreden 2019 rezervasyonlarına rağmen TUI, 2020 yaz sezonu için Türkiye ve Bulgaristan'daki en popüler otelleri rezervasyona açtı. Şirket, nisan-ekim arasındaki dönem için Türkiye'den 1.600, Bulgaristan'dan ise 100 oteli satışa sundu. Satışa sunulan tesisler arasında, TUI Blue, Robinson, Magic Life, Best Family ve Suneo Club gibi, şirketin kendine ait otel markaları da yer alıyor.

Türkiye’ye tarihinin en büyük programını oluşturdu

Buna ilaveten TUI, 2020 yaz sezonunda Türkiye'ye tarihinin en büyük programını oluşturacak. İş ve turizm dergisi fvw'da yer alan habere göre TUI, Almanya'nın tüm büyük havalimanından Antalya'ya günlük, Dalaman'a ise beş havalimanından haftada 11 uçuş gerçekleştirecek. Şirket, Bulgaristan'ın Burgaz ve Varna bölgelerine Almanya'nın 12 havalimanından haftada 3 sefer yapmayı planlıyor.

TUIfly haftada 460 sefer yapacak

Öte taraftan, TUI'nin hava yolu şirketi TUIfly da 2020 yaz programını satışa açtı. Almanya'nın bir düzine havalimanından İsviçre'nin Basel Havalimanı'ndan 32 uçakla haftada 460 sefer yapmayı planlayan şirket, 2018 yılında 7,9 milyon yolcu taşımıştı.

Her 3 uçuştan biri Yunanistan’a

TUIfly'ın 2020 yazında yapacağı her 3 uçuştan birinin Yunanistan yönüne olacağı açıklandı. İspanya'nın Mayorka bölgesine bu yıl olduğu gibi haftalık 360 bin koltuk planlanacağı, Kanarya Adalarına ise haftada 90 uçuş yapılcağı kaydedildi.

Thomas Cook da 2020 satışlarına başladı

2020 yaz programını satışa açan bir diğer tur operatörü de Thomas Cook. Almanya'nın ikinci büyük seyahat grubu Thomas Cook, Neckermann Reisen, Thomas Cook Signature and Öger Tours üzerinden satışa otel sayısını henüz tam olarak kesinleştirmedi. Şirket, satışa açılacak otellerin İspanya, Yunanistan, Türkiye, Mısır ve Kıbrıs gibi yakın mesafe destinasyonlar ile Karayipler, Asya, Hint Okyanusu gibi uzak mesafe destinasyonlardaki otellerden oluştuğunu belitti.

Rakip DER Touristik geri kalmadı

Rakip DER Touristik de çok sayıda destinasyondaki otelleri tur operatörü markaları aracılığıyla satışa açmış durumda. Şirketin satışa açtığı oteller Türkiye, İspanya, Mısır gibi yakın mesafe destinasyonlar ile Hint Okyanusu, Karayipler ve Latin Amerika gibi uzak mesafe destinasyonlardaki otelleri kapsıyor.



Bu Haber 18.07.2019 - 14:26:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.