Rusya'nın 38 şehrinden Antalya'ya turist getirecek

Rusya'nın 38  şehrinden Antalya'ya turist getirecek

TUI Rusya, 2020 yılı için büyük bir atılıma hazırlanıyor. Taras Demura, şirketin büyüme planlarıyla ilgili detayları paylaştı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

TUI-Rusya'nın üst üste 4 yıldır büyüdüğüne dikkat çeken Taras Demura, ''2016 yılında yurt dışına 200 bin turist gönderdik. 2019 itibariyle 1 milyon rakamını aştık. Yıl sonuna kadar 1.4 milyon yolcu sayısınI aşacağız.'' dedi.

Yeni destinasyonlar ekledi

2019-20 kış sezonunda yeni destinasyonlara operasyon başlatacaklarını kaydeden Demura, Ras al-Khaimah (BAE), Santa Calara (Küba), Turin (İtalya), Mauritius (Bahreyn) ve Singapur ve Filipinler'in bu destinasyonlardan bazıları olduğunu kaydetti. Demur ayrıca, İsrail, Ürdün ve Tayland kapasitesini ise 2018 yılına kıyasla 3 kat arttırdıklarını söyledi.

Rusya'nın 38 şehrinden Antalya'ya uçacak, 2020 toplam ylcu hedefi 3 milyon

2020 yılında toplam 3 milyon yolcu hedeflediklerini açıklayan Taras Demua, yeni sezonda Kıbrıs'a Rusya'nın 10 kentinden uçuş düzenleyeceklerini ve Türkiye kapasitesini ise önemli ölçüde arttıracaklarını kaydetti. Demura, ''11 yeni uçuş noktası ekleyerek Antalya'ya uçtuğumuz şehir sayısını 38'e yükselteceğiz. Dalaman'a ise 6 şehirden uçacağız.'' dedi.

Diğer destinasyonlara yapcağı uçuş sayısı

2020 sezonunda Moskova dahil, Rusya'nın 5 şehrinden uçacakları bilgisini veren Taras Demura, İspanya'ya uçtukları şehirlere St Petersburg ve Samara'yı da ekleyeceklerini ifade etti.

Yunanistan'a ise Moskova, St. Petersburg ve Kazan olmak üzere 3 noktadan uçacaklarını belirten TUI Rusya müdürü, Bulgaristan'a Moskova, St. Petersburg, Samara ve Rostov-on-Don'dan; Hırvatistan ve Karadağ'a ise Moskova ve St Petersburg'dan uçacaklarını açıkladı.

''Organik büyüyoruz, satın alma planımız yok''

''Bu büyümenin organik olup olmadığı (herhangi bir tur operatörünü satın alıp almayacakları)'' şeklindeki soruya ise Demura, büyüme planlarının organik olduğunu ve bunun özellikle Rusya'da pazar lideri olan Türkiye'ye dönük büyük kapasite artışından kaynaklandığı cevabını verdi. Demura, ''Büyüme planımızla ilgili olarak derhal piyasaya sürülecek dedikodulara şimdiden yanıt vereyim. Hiç bir şirketi satı alma planımız yok. Planlarımızın tamamı organik büyümeyle alakalı.'' şeklinde konuştu.



Bu Haber 11.11.2019 - 13:56:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.