''Her zaman doğrusunu yapamadık'' dedi müşterilerden özür diledi

''Her zaman doğrusunu yapamadık'' dedi müşterilerden özür diledi

TUI Travel, koronavirüs nedeniyle iptal olan turların para iadesini ertelediği için yüz binlerce müşterisinden özür diledi.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Avrupa'nın en büyük seyahat grubu TUI, koronavirüs pandemisi nedeniyle iptal edilen turların para iadelerini ertelediği için müşterilerinden özür diledi. Yüz binlerce müşterisine ''Her zaman en doğrusunu yapamadık'' diyen TUI, İngiltere'deki misafirlerine genel müdür Andrew Flintham imzasıyla gönderdiği e-postada, ''Birkaç ay önce misafirleri tatile götürürken, şimdi bir milyona yakın tatili iptal etmek zorunda kalmak inanılması güç bir durum. Bu durum bizim için kesinlikle öğretici bir süreç oldu. Her zaman en iyisinizi yapamadığımızı gördük.'' dedi.

‘Acenteleri görmezden geldi’ eleştirisi

Müşterilerine özür mektubu gönderen TUI'nin, şirket merkezine ulaşmada sıkıntı yaşayan ve iletişim eksikliği nedeniyle geri ödemeler konusunda güç duruma düşen acenteleri görmezden geldiği ifade edildi. Sosyal medyada pek çok acentenin, TUI'nin Covid-19 iptallerini ele alma biçimi nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını dile getirdi.

Eşi görülmemiş hacimdeki iptallerle uğraşıyoruz

TUI sözcüsü ise konusu eleştirilerle ilgili olarak, ''Şu anda tüm müşterilerimize yrdımcı olmaya çalışıyoruz ve buna acenteler aracılığıya rezervasyon yapan müşterilerimiz de dahil. Eşi görülmemiş hacimdeki iptallerle uğraşıyoruz ve acentelerimizin gösterdiği sabrı taktirle karşılıyoruz.'' açıklamasında bulundu.



Bu Haber 22.05.2020 - 15:29:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.