TUI'nin tur operatörü Hindistanlı gruba geçti

TUI'nin tur operatörü Hindistanlı gruba geçti

Aralık ayında TUI'nin Wolters ve TUI Ferienhaus markalarını satın alan E-Hoi Group bünyesindeki E-Domizil, bu şirketlerden TUI Ferienhaus'u Hindistan merkezli Oyo Vacation Homes'a devretti.


TurizmGüncel – Dış Haberler

TUI'nin yeniden yapılanma kapsamında elden çıkararak E-Domizil'e sattığı TUI Ferienhaus şimdi de Hindistan merkezli faaliyet gösteren Oyo Vacation Homes'a satıldı.

İki şirketi birden (Walters ve TUI Ferienhaus) TUI'den satın alan E-Domizil, Walters'i ayırarak TUI Ferienhaus Oyo Vacation Homes'a devretti. Tur operatörü TUI Ferienhaus, 17 bin apartman ve villa ile kontratlı çalışıyor ve bu tatilleri büyük oranda TUI'nin dağıtım kanalları aracılığıyla pazarlıyor.

Oyo Vacation Homes, TUI Ferienhaus'ı satın almasının ardından, çoğunluğu Avrupa'da olmak üzere, 26 ülkede 50 binden fazla birim çıkardı. Geçtiğimiz yıl, bünyesinden Belvilla, Dancenter ve Danland'ı bulunduran Leisure Group'u satın alarak Almanya pazarında hızlı bir büyüme sürecine giren Hindistanlı grup, villa ve apartman tatili pazarındaki payını arttırmıştı.



Bu Haber 05.02.2020 - 09:10:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.