TUI Almanya'nın kış satışlarında ilk 3 belli oldu

TUI Almanya'nın kış satışlarında ilk 3 belli oldu

2022-23 kış programını açıklayan TUI, en fazla satış yapılan destinasyonları da duyurdu.


Turizm Güncel - Dış Haberler

2022-23 kış sezonu konusunda iyimser olduğunu belirten TUI-Almanya Satış ve Pazarlama Müdürü Hubert Kluske, YouGov'un yaptığı araştırmaya göre kışın her 4 Almandan 3'ünün seyahate çıkmak istediğini kaydetti.

Yüksek enflasyonla boğuşan Almanların bütçeye ve maliyet şeffaflığına önem verdiğini ifade eden Hubert Kluske, her şey dahil ürünlere dönük talepte ciddi bir artış beklediklerini ifade etti.

Her iki satıştan biri her şey dahil

TUI'nin şu anda sattığı her iki tatilden biri her şey dahil. Bu trendden en fazla fayda sağlayan destinasyonlar ise Mısır, Tunus, Türkiye ve Cape Verde. Bu destinasyonların sunduğu ürünlerin yüzde 90'dan fazlası her şey dahil." diye konuştu.

Türkiye üçüncü sırada

Kış dönemi için en çok satış yapılan destinasyonları da açıklayan Hubert Kluske ilk sıradaki İspanya'yı Mısır ve Türkiye'nin takip ettiğini, uzak mesafe destinasyonların ise Maldivler, Tayland ve ABD şeklinde sıralandığını söyledi.

Kanarya Adalarına 400 bin koltuk

Kanarya Adaları (İspanya) kapasitesini bu kış yüzde 30 arttıran TUI-Almanya, kasım ayından itibaren bu bölgeye haftada 70 uçuş yapacağını ve toplamda 400 bin misafir götüreceğini duyurdu.



Bu Haber 14.09.2022 - 11:13:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.