THY, Turkish Airlines Holidays ile tatil paketi pazarına giriyor

THY, Turkish Airlines Holidays ile tatil paketi pazarına giriyor

Türk Hava Yolları, ERKA Grubu işbirliği ile tatil paketi pazarına giriyor.


THY, ERKA Grubu işbirliğiyle tatil paketleri, uçak bileti, konaklama, transfer, araç kiralama, sigorta gibi tatil ihtiyaçlarını 'Turkish Holidays' çatısı altında topladı.

'Yepyeni ve kişiselleştirilmiş bir tatil deneyimi' mottosuyla hayata geçen Turkish Airlines Holidays ile seyahat etmek isteyenler, THY'nin uçtuğu 300'den fazla destinasyon ve anlaşmalı 550 binden fazla tesise seyahat palanı yapabilecek.

Tatil planlarında bir değişiklik olması durumunda ise tüm paket tatiller için 30 güne kadar koşulsuz iptal ve tüm ücretin iade garantisi sağlanacak.

 “Global çapta tatil paketi oyuncusu haline gelmeyi hedefliyoruz”

'Turkish Holidays' tanıtım toplantısında konuşan THY Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, " Turkish Airlines Holidays markamız Türkiye çıkış ve iç hatta hizmet vermeye başladı. Ülke turizminin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla markamızı kısa sürede yurtdışı pazarda ve İstanbul'u transit olarak kullanan yolcularımızın da hizmet sunmak ve global çapta önemli bir tatil paketi oyuncusu haline getirmeyi hedefliyoruz. Dünyanın her yerinde yolcuların yanında yer alarak, tatil paketinde de kusursuz bir müşteri deneyimini temel alan vizyon doğrultusunda, 7/24 ulaşılabilen seyahat asistanları ve etkileşim merkezimizle seyahat öncesi, esnası ve sonrasında ziyaretçilere hizmet vermeye devam edeceğiz. Turkish Airlines Holidays, tatil paketi kapsamında Miles&Smiles üyelerine uçuş Miline ek olarak tatil paketinde geçerli olan otel, transfer ve araç kiralama gibi ek hizmetlerden de Mil kazanma olanağı sunuluyor.” şeklinde konuştu.

“Ülkemizde turizm sezonunu uzatacağımıza inanıyoruz"

ERKA Grubu CEO'su Serhat Kahraman ise turizme yeni bir soluk getirmek istediklerini belirterek “Turkish Airlines Holidays ile Türkiye'ye yurtdışından daha fazla turist getirmenin yanı sıra yurtdışı ülkeler arasında tatil paketleri sunarak ülke turizminin gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Türkiye'de lansmanını müteakip, yurt dışı pazarlara açılım ve global büyüme ile yurtdışından gelen turist çeşitliliğini artıracağımıza ve ülkemizde turizm sezonunu uzatacağımıza inanıyoruz" açıklamasında bulundu.



Bu Haber 30.03.2022 - 16:20:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.