THY Rusya'daki iptalleri uzattı

THY Rusya'daki iptalleri uzattı

Türk Hava Yolları Rusya'nın Soçi, Yekaterinburg, Rostov-na-Donu şehirleri ile Belarus'un Minsk şehrine dönük uçuş iptalini uzattı.


Turizm Güncel

Türk Hava Yolları Rusya'nın güneyinde bulunan kentlere dönük uçuş iptallerinde süreyi uzattı. Şirketin web sitesinden yapılan açıklamada "Minsk (Belarus), Krasnodar uçuşlarımız 31 Aralık 2022 (dahil), Soçi (Rusya) uçuşlarımız 31 Aralık 2022 (dahil), Rostov (Rusya) uçuşlarımız 31 Aralık 2022 (dahil), Yekaterinburg (Rusya) uçuşlarımız 31 Aralık 2022 (dahil) tarihine kadar iptal edilmiştir. Uçuşu iptal olan yolcularımız uçuş aksaklıkları sayfasında yer alan haklardan yararlanabilir, işlemlerinizi çağrı merkezimiz, satış ofislerimiz, mobil uygulamalarımız ve web sitemizden gerçekleştirebilirsiniz." denildi.

Bilindiği üzere Rus hükümeti  Rostov-on-Don'u sivil uçuşlara kapatmış durumda. Ancak THY'nin uçuşlara açık olan Soçi, Yekaterinburg ve ile Minsk'e uçmamasına için resmi açıklama bulunmuyor.

Rus turizm haber portalı TourDom'da yer alan habere göre THY'den bir yetkili hem karlılığın düşük olmasından hem de güvenlik endişelerinden dolayı söz konusu hatlarda uçuş yapılmadığını belirtiyor.



Bu Haber 28.09.2022 - 08:36:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.