Thomas Cook'un Türkiye'deki kaç oteli TUI'ye geçti?

Thomas Cook'un Türkiye'deki kaç oteli TUI'ye geçti?
Thomas Cook'un iflasının ardından İngiltere'de ve Almanya'da ortaya çıkan kapasite açığını kapatmak için kapasitesini 2 milyon paks arttıran TUI, şimdi de Thomas Cook'un destinasyonlardaki otelleriyle bir bir sözleşme imzalıyor.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Thomas Cook'un iflası sonrası hızla harekete geçerek hem bu şirketin otelleriyle bağlantıya geçen hem de kapasitesine çok büyük ekleme yapan TUI, Thomas Cook'un destinasyonlardaki (franchise veya işletme) otellerini de bünyesine katıyor.

Thomas Cook'un 135 oteliyle sözleşme imzaladı

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, TUI şu ana kadar Thomas Cook'un otellerinden 135'i ile sözleşme imzaladı. TUI Hotels and Resorts Müdürü Erik Freimuth, TUI'nin Thomas Cook'un otellerinden adil pay alacağını ancak Thomas Cook'un tüm otelleriyle ilgilenmediğini açıklamıştı.

Türkiye'den 19 otel

Thomas Cook'tan TUI'ye geçen Türkiye, Yunanistan, Balear Adaları, Kanarya Adaları ve Meksika gibi destinasyonlardaki 135 otelden 56 tanesinin 'TUI'ye özel' olduğu, bunlardan 19 tanesinin Türkiye'de, yer aldığı kaydedildi. TUI'ye geçen Türkiye'deki otellerden bazıları ise, Grand Cettia, Paloma Pasha-Özdere ve Trendy Lara olarak sıralandı.

Bunu yanı sıra Thomas Cook'un Yunanistan'daki 16, Balear Adaları'ndaki 6, Kanarya Adaları'nda 22 ve Meksika'daki 13 otelinin TUI ile sözleşme imzaladığı kaydedildi.



Bu Haber 31.10.2019 - 14:57:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.